Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Şi Davideşti pregăteşte investiţia în reţea de gaze. Momentan, a contractat documentaţia necesară avizului CNAIR

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 625

 

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Ianuarie_2348_6-7-davidesti.jpgCu cinci zile înainte de Crăciun, primarul Ion Sandu, de la Davideşti, a realizat o achiziţie importantă, pentru care va onora un preţ de 14.2

80 lei. Îl va încasa societatea H.V.I.D. Consulting Group, din Bucureşti, care s-a angajat să furnizeze în întregime documentaţia tehnică în vederea obţinerii avizului Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere pentru sistemul de distribuţie de gaze. Documentaţia tehnică va conţine următoarele piese: memoriu tehnic de specialitate; piese desenate conform cerinţelor C.N.A.I.R.; depunerea documentaţiei la sediul Companiei; susţinerea proiectului în comisiile tehnice de evaluare ale C.N.A.I.R.; modificarea/completarea (dacă este necesar) proiectului conform cerinţelor membrilor comisiei tehnice de evaluare ale Companiei. 

Primarul de la Davideşti a găsit un consultant care să-l ajute să solicite fonduri europene prin Grupul de Acţiune Locală. Colaboratorul său în acest domeniu, contractat luna trecută, este firma piteşteană Concret Expert Eval, care taxează Primăria cu 17.850 lei. Bani în contul cărora va furniza servicii de consultanţă, întocmire de documentaţii, precum şi servicii juridico-administrative  şi memoriu necesare întocmirii cererii de finanţare prin Grupul de Acţiune Locală (GAL) - Măsura 7.6 (Investiţii asociate cu protejarea patrimoniului cultural).

Ne-a atras atenţia, studiind lista de cumpărări directe întreprinse de primarul Sandu pe final de an, valoarea considerabilă pe care este dispus s-o investească în acţiunea de deszăpezire, prin comparaţie cu ceea ce am remarcat la colegii săi primari, care s-au limitat la a-şi completa stocurile de nisip cu sare. La Davideşti, autorităţile au apelat la o firmă de-a locului care va presta serviciile de deszăpezire a drumurilor în toate satele localităţii. Câştigătoarea contractului este Molfa Mary Roxana - Întreprindere Familială, din satul Conteşti, căreia i se vor plăti 51.408 lei. Din acest total, 24.752 lei costă activitatea de împrăştiere de sare şi nisip cu autobasculanta, manual, cu manipulanţi, iar 26.656 lei, degajarea zăpezii de pe drumurile din localitate cu buldoexcavator echipat cu lamă de deszăpezire.

Primarul Sandu a pregătit de iarnă şi echipa de fotbal a comunei Davideşti, pentru care a achiziţionat geci din material impermeabil, marca Macron, cu glugă. Preţul achiziţiei se cifrează la 4.860 lei, bani achitaţi unui vânzător din Piteşti, Timny Concept Sportive SRL. 

The most visited gambling websites in The UK