Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Studiul de fezabilitate pentru reţeaua de gaz costă Primăria Cetăţeni aproape 60.000 lei

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 706

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Ianuarie_2348_6-7-cetateni.jpgŞi primarul Claudius Ciobanu, de la Cetăţeni, a făcut un prim pas în privinţa alimentării cu gaze naturale a comunei, comandând serviciile de proiectare unui specialist din Capitală. Firma Infra Plan, din Bucureşti, s-a angajat să întocmească studiul de fezabilitate aferent obiectivului „Înfiinţare distribuţie gaze naturale, inclusiv documentaţii tehnice pentru certificat de urbanism, avize şi acorduri de principiu la faza SF”. Lucrarea de proiectare costă Primăria Cetăţeni 59.500 lei.

Pe agenda de lucru a jumătăţii de mandat rămase până la alegerile din 2020 figurează şi sistemul de alimentare cu apă. Până să ajungă la execuţia lucrărilor în acest domeniu, şeful Executivului a avut nevoie de un consultant care să-l ajute să organizeze procedurile de achiziţie publică a contractului de „Extindere, reabilitare şi modernizare a sistemului public de alimentare în comuna Cetăţeni”. Iar acest consultant ivit în urma invitaţiei lansate prin sistemul electronic este Crisbog Expert Consulting, din localitatea argeşeană Valea Mare Podgoria. Firma s-a angajat să ofere, la un preţ de 11.305 lei, „servicii de consultanţă pentru organizarea procedurilor de achiziţii publice de lucrări. Activitatea constă în consultanţa cu privire la întocmirea strategiei de contractare, a documentaţiei de atribuire şi postarea acesteia în SEAP, consultanţa în procesul de evaluare, consultanţa privind întocmirea şi redactarea proceselor-verbale intermediare, consultanţa privind întocmirea şi redactarea solicitărilor de clarificări, consultanţa în elaborarea şi redactarea raportului procedurii, consultanţa în întocmirea contractului şi publicarea acestuia în SEAP. De asemenea, consultanţa în elaborarea răspunsului la notificările prealabile şi contestaţiile la CNSC. Obiectivul pentru care se achiziţionează serviciile este „Extindere, reabilitare şi modernizare sistem public de alimentare cu apă în comuna Cetăţeni, judeţul Argeş” - faza execuţie de lucrări. Prestatorul de servicii prezintă, ori de câte ori este nevoie, organelor de control documentele procedurii şi dă explicaţiile necesare.”

 

 

The most visited gambling websites in The UK