Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

O firmă din Câmpulung renovează dispensarul uman din Mihăeşti

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2196

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2345_2-3-mihaesti.jpgUnul dintre furnizorii constanţi ai primarului Gheorghe Matei, de la Mihăeşti, pare a fi o societate din Piteşti, Andre SBY Comerţ SRL, de la care, în această lună, în aceeaşi zi, s-au făcut mai multe achiziţii. Pe 14 decembrie 2018, Primăria a cumpărat materiale de reparaţii drumuri şi anume plasă sudată FI8 - trei bucăţi şi fier striat FI 12 - 11 kilograme, la un preţ de 865,08 lei. De la acelaşi vânzător, prin site-ul de achiziţii publice, la aceeaşi dată, s-au procurat materiale pentru reparaţii la sala de sport, la preţul de 1.519,53 lei. De aceşti bani, Primăria s-a dotat cu diluant - 4 buc.; disc 240 - 13 buc.; electrozi - 23 kg; autoforante - 500 buc.; vopsea Kober 0,75 l - 4 buc.; lacăt - 1 buc.; disc 180 - 6 buc.; vopsea Kober ext. 15 l - 2 buc.; cărămidă ventilaţie - 15 buc. A treia serie de produse comandate aceleiaşi societăţi piteştene este destinată reparaţiilor la sediul Primăriei: cuie - 5 kg; perie sârmă - 3 buc.; sârmă 0,18 - 3 kg; mănuşi - 7 perechi; OSB 22 - 4 buc.; Conexpand 8x100 - 7 buc.; Conexpand 8x150 - 12 buc.; fir motocoasă - 6 buc.; cablu 3x2,5 - 20 m; ştecher - 3 buc.; banda izolieră - 2 buc.; zăvor - 3 buc.; cancioc - 1 buc.; mistrie - 1 buc.; tenco - 8 buc.; ciment - 5 buc.; folie - 10 kg; cherestea - 0,670 mc. Toate, la un preţ de 2.462,55 lei. 

Cu o zi înainte, pe 13 decembrie 2018, a finalizat o altă achiziţie importantă pentru agenda de lucrări a Primăriei: serviciile de dirigenţie de şantier ale lucrării de reabilitare a dispensarului uman din comuna Mihăeşti. Contractul încheiat cu Locator Construcţii, o firmă din Bascov, costă bugetul public 3.272,50 lei. Lucrările constau în: „executarea de pardoseli, tencuieli, gletuiri şi zugrăveli lavabile la spaţiile: hol parter, depozit parter, sală medici etaj, hol etaj, grupuri sanitare etaj. La casa scării se vor reface finisajele la pereţi pe placajele cu cărămidă aparentă şi la tavane şi refacerea finisajelor la balustrada scării. La exterior se vor completa placajele cu polistiren şi se va executa o tencuială decorativă. Se vor executa jgheaburi şi burlane, trotuare şi alee de acces şi o rampă pentru persoane cu dizabilităţi. Parapetul de la balcon se revopseşte. În pod se va executa o termoizolaţie cu vată minerală. Tâmplăria este din pvc pentru uşi şi pvc cu geam termopan pentru ferestre. Se vor înlocui ferestrele rămase de lemn cu ferestre de pvc cu geam termopan. La grupul sanitar exterior, finisajele interioare constau în pardoseli de gresie, placaje cu faianţă la pereţi şi zugrăveli lavabile la pereţi şi tavane. La exterior se propun tencuieli şi zugrăveli lavabile şi învelitoarea din ţiglă metalică.”

Lucrarea propriu-zisă de reabilitare a dispensarului uman a câştigat-o, pe 12 decembrie 2018, o firmă din Câmpulung, Elvamar Struktur SRL, la preţul de 327.333,50 lei. Preţ care include materialele, manopera, utilajele, transportul, taxele legale, cheltuielile indirecte şi profitul societăţii. Constructorul din municipiu s-a angajat să deruleze lucrarea conform documentaţiei puse la dispoziţie.

În schimb, edilul de la Mihăeşti colaborează cu o firmă din Piteşti, care îi va furniza serviciile de proiectare ale lucrării de amenajare a unei căi de acces în punctul „Stadion”. Mai exact, servicii de întocmire a documentaţiei tehnico-economice (proiect tehnic, detalii de execuţie, documentaţie tehnică pentru obţinerea autorizaţiei de construire, asistenţa tehnică din partea proiectantului). Câştigătoarea achiziţiei întreprinse de Primărie pe 10 decembrie 2018 este Proiect Infra 2005 SRL, a cărei ofertă s-a cifrat la 3.570 lei. Acelaşi proiectant piteştean oferă şi serviciile de proiectare ale obiectivului constând în construirea unui foraj pentru alimentarea cu apă în satul Drăghici. Contractul i-a fost încredinţat în aceeaşi zi, 10 decembrie, la preţul de 26.180 lei. Bani în contul cărora trebuie să întocmească documentaţia tehnico-economică (ridicare topo, studiu hidrologic, studiu de fezabilitate, proiect tehnic, detalii de execuţie, documentaţie tehnică pentru obţinerea autorizaţiei de construire, asistenţă tehnică din partea proiectantului).

The most visited gambling websites in The UK