Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

După doi ani de interimat la conducerea „Buletinelor”, Contabilul şef Roxana Bragă se transferă la Evidenţa Persoanelor

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2643

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2338_2-3-roxana-braga.jpgO mişcare despre care se vorbea de mai multă vreme în Primăria Câmpulung devine oficială prin votul de joi, 29 noiembrie 2018, al Consiliului Local: contabilul şef Roxana Bragă repetă mişcarea colegei sale Marinela Mogoşan, plecată, cu câţiva ani în urmă, de la Contabilitatea Primăriei la conducerea Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor. După o perioadă stresantă, în care a condus un serviciu suprasolicitat, comparativ cu munca de la Economicul Primăriei, Marinela Mogoşan s-a întors pe vechea poziţie, lăsând disponibilă, vreme de doi ani, funcţia la Evidenţa Persoanelor. În acest răgaz, Primăria a căutat s-o ocupe, dar n-a avut cu cine, toate concursurile organizate soldându-se cu un eşec. La sfârşitul acestei luni, aleşilor municipali li s-a propus numirea Roxanei Bragă în funcţia de şef de serviciu la Evidenţa Persoanelor, începând cu o dată care a rămas să fie stabilită în plenul dezbaterii acestui punct al ordinii de zi. 

Proiectul de hotărâre supus atenţiei membrilor Consiliului Local mai prevede că drepturile salariale ale şefului Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor al Municipiului Câmpulung se stabilesc prin dispoziţie a primarului. La sfârşitul anului 2017, când s-au aprobat salariile de bază, valabile începând cu 1 ianuarie 2018, contabilul şef Roxana Bragă avea o leafă egală cu cea a Olguţei Istodor, şefa interimară a Evidenţei Persoanelor: 7.505 lei. Mai spunem că funcţia de conducere este vacantă din luna noiembrie a anului 2016 şi că Roxana Bragă a depus o cerere prin care a solicitat aprobarea transferului în interes de serviciu din funcţia de şef al Serviciului Buget, Contabilitate, Informatică al Primăriei Câmpulung în cea de şef de serviciu la SPCLEP Câmpulung. Totodată, Primăria Câmpulung a solicitat, printr-o adresă din 12 noiembrie 2018, avizul Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date, pentru această numire prin transfer. 

 

The most visited gambling websites in The UK