Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Se caută proiectantul şi executantul lucrării de reabilitare a drumurilor comunale din Godeni

  • Written by Claudiu VIȘAN
  • Hits: 419

 

În cazul în care locuitorii comunei Godeni nu şi-au pierdut complet răbdarea şi speranţa, avem o informaţie care sună bine: Consiliul Local a dat primul vot pentru un proiect privind îmbunătăţirea infrastructurii de drumuri locale a localităţii. O investiţie de amploare, şi ca valoare a finanţării, şi ca şantiere deschise în toate satele comunei, despre care primarul Ion Pădureanu ne povestea, în această primăvară, că o are în plan, pentru a obţine finanţarea de la Ministerul Dezvoltării Regionale, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. 

În cadrul şedinţei din 29 octombrie 2018, aleşii au dat undă verde Executivului să organizeze achiziţia serviciilor de proiectare în faza de proiect tehnic şi detalii de execuţie, precum şi a lucrărilor propriu-zise. Altfel spus, câştigătorul licitaţiei va asigura atât partea de studii, cât şi intervenţiile din teren. În comisia de evaluare a ofertelor au fost desemnaţi Mădălina Gabriela Preda, responsabil cu achiziţiile publice la Primăria Godeni, care va fi preşedintele comisiei, consilier Iuliana Venera Niculescu şi inspector Simona Pătru, membre, iar ca membru de rezervă, Laura Maria Godea. 

„Am aprobat în Consiliu drumurile locale în vederea asfaltării, pentru care vom depune un proiect. De asemenea, au fost prevăzuţi banii pentru zidul de sprijin din satul Malu şi pentru drumul comunal Centru Malu, cu cele două artere, respectiv un miliard şi jumătate. Este nevoie să aprobăm achiziţia prin SICAP pentru executarea proiectului şi pentru lucrările de execuţie pentru aceste drumuri.”, a explicat primarul Ion Pădureanu esenţa hotărârii supuse aprobării Consiliului Local. 

 

The most visited gambling websites in The UK