Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Marian Toader, singurul primar din Argeş, premiat de AFIR

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1981

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2332_9-toader.jpgCu ocazia împlinirii a 18 ani de la înfiinţarea AFIR, la Târgovişte s-a organizat Simpozionul Regional. Cu această ocazie, Centrul Regional de Finanţare a Investiţiilor Rurale III al Târgovişte, al cărui director este şi Cezar Popescu, împreună cu colaboratorii şi ceilalţi organizatori, au premiat o serie de oameni pentru implicarea  în atragerea de fonduri şi investiţiile finalizate cu succes. Singurul primar invitat la acest eveniment pentru a fi premiat a fost primarul comunei Lereşti, Marian Toader, care a primit nu doar un trofeu, ci şi un premiu.

„Am fost la Târgovişte. Am fost singurul primar din Argeş invitat la Simpozionul Regional - 18 ani de la înfiinţarea AFIR. Am primit premiul de excelenţă pentru atragerea de fonduri şi buna colaborare. Şi tot aici, cei de la fondul de garantare mi-au oferit trofeul de excelenţă. Eu m-am simţit foarte mândru, onorat că am primit această distincţie, dar şi responsabil în acelaşi timp. Este şi meritul meu, dar şi meritul celorlalţi dinaintea mea care au accesat fonduri. La noi, chiar dacă ne-am dus la cursuri, aşa cum s-a vehiculat, s-au văzut rezultatele. Şi ne-am dus pe preţuri bune. Se văd şi rezultatele. Nu primeşti un premiu de acest gen pe ochi frumoşi.”, ne-a declarat Marian Toader, primarul comunei Lereşti. 

Din Argeş nu au mai fost primari, însă la nivelul regiunii au mai fost premiaţi câţiva primari, preşedinţi CJ, prefecţi, câţiva parlamentari, câţiva directori de GAL, care au avut accesare de fonduri şi la persoanele juridice şi fizice care au accesat fonduri şi care au afaceri datorită accesării fondurilor europene. Organizatorii au ales câştigătorii, pentru cele mai multe accesări de fonduri. De asemenea, la eveniment au participat şi reprezentanţi ai instituţiilor cu care se colaborează, precum DSV, DSP, Ocol Silvic, APIA, Mediu, etc.

 

The most visited gambling websites in The UK