Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Terenul de fotbal din Lereşti, gata în scurt timp

 

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2332_9-teren.jpgProiectele pentru primarul comunei Lereşti nu s-au încheiat pentru această perioadă. Cel mai important, aflat la ora actuală în ochii edilului, este proiectul de modernizare a terenului de fotbal comunal, care va fi reabilitat în proporţii de 100%. 

O dorinţă atât a edilului Marian Toader, cât şi a sportivilor din zonă a fost ca terenul de fotbal comunal să fie reabilitat. Proiectul a luat amploare şi se vrea ca, în cea mai scurtă perioadă, să se finalizeze lucrările, însă, până acum, s-a reuşit îndreptarea terenului, nivelarea, urmează instalaţia de irigare, gazonul, vestiarele şi o parte din gardul ce îl înconjoară. Valoarea totală a investiţiei este de 230.000 de lei, iar banii vin din bugetul local. 

"Stadionul este realizat în proporţie de 60-70%. O să fie gata curând. De săptămâna aceasta o să se apuce să însămânţeze gazonul. Am înţeles că 7-8 luni de zile am optat pentru varianta asta a însămânţării, care este mai sigură, chiar dacă este de durată, faţă de rulourile acelea de gazon artificial, care sunt şi mai scumpe şi există mai multe riscuri. O să-i facem şi întreţinerea acestui gazon, o să iasă frumos. Cum a fost răbdare atâta timp, se mai poate aştepta, ca să iasă un lucru bun la final.”, ne-a spus primarul Toader.

Primarul comunei ne-a mai povestit că mai are în lucru o serie de proiecte şi că se va extinde cu ele şi pe anul viitor, iar mai apoi vor urma şi altele. "Se lucrează la canalizare. Avem în licitaţie 11 străzi. Acestea sunt procedurile cu documentaţia. O să scoatem şi piaţa agroalimentară la licitaţie. Am făcut recepţia pe Şotcan, Valea Mărului, Valea Mică. Aşteptăm să depunem solicitarea la GAL, este depusă, dar aşteptăm să prindem evaluarea şi după să se depună la CRFIR Târgovişte solicitarea pentru achiziţionarea unui buldoexcavator. Ne luptăm cu ultimele extinderi de gaze să reuşesc să le fac şi pe străduţele acestea care mai sunt. În primăvară o să înceapă asfaltarea pentru finalizarea licitaţiei. Suntem nerăbdători să le rezolvăm pe toate.", a continuat primarul. 

De asemenea, primarul comunei ne-a mai povestit că are şi trei mari proiecte în stadiul de propunere, la care aşteaptă un răspuns favorabil. 

The most visited gambling websites in The UK