Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Asfalt nou pe podul de la Uzină şi pe cel de la Turn

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2329_67-asfalt.jpgFoarte mulţi conducători auto au reclamat starea jalnică a celor două poduri din municipiu, peste Râul Târgului, cel de la „Turn” şi cel de la „podul Uzinei”, pline de gropi. Chiar dacă au fost plombate periodic, asfaltul sărea în fiecare primăvară, după ce toată iarna se împrăştiau materiale antiderapante.

După luni bune de când administraţia locală „ameninţa” câmpulungenii că va reabilita cele două treceri, săptămâna aceasta chiar s-a întâmplat. De luni, s-a început cu frezarea podului de pe Şoseaua Braşovului, iar marţi şi miercuri s-a continuat cu cel de la „Turn”, urmând ca, astăzi şi săptămâna viitoare, ADP-ul să toarne covorul asfaltic. „Freza am împrumutat-o câteva zile de la General Trust, care reabilitează strada Negru Vodă şi, imediat, asfaltăm cu ADP-ul. La Turn, am frezat de la baza podului, unde tot am plombat noi iarna şi primăvara, că porţiunea cealaltă pot să o facă şi cei de la ADP. Aici reparăm doar partea dinspre Sud şi o bandă de la Nord, că nu pot să ne mai lase freza, dar vedem şi cum ne încadrăm în timp. A mai rămas o porţiune din asfaltul vechi care va fi îndepărtată manual, că nu poate veni freza aşa aproape de trotuar, că nu are cum, are o gardă. Din cauza lucrărilor am anulat şi semafoarele de la „Turn” şi „Schei”, ca să nu se creeze ambuteiaje, maşinile să stea la semafor, iar după să oprească din nou la semnalul poliţistului local. La final, le punem în funcţiune.”, ne-a declarat primarul Liviu Ţâroiu.

În vederea prevenirii incidentelor rutiere, participanţii la trafic sunt rugaţi să evite cele două zone sau să circule cu atenţie sporită şi viteză redusă. În acelaşi timp, administraţia locală îşi cere scuze pentru disconfortul creat.

The most visited gambling websites in The UK