Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

APe 12 octombrie, juristul şef Emiliea Ilie şi-a încheiat activitatea la Primăria Câmpulung. Aceasta a părăsit municipiul, găsindu-şi de lucru la Bucureşti

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 721

b_400_250_16777215_10_images_images2_5.jpgPrimăria Câmpulung a pierdut al treilea jurist, de la începutul anului şi până în prezent. Primul a fost, la începutul anului, Irina Vrânceanu, secretar al Consiliului Local pentru niciun an încheiat, a cărei trecere efemeră prin colectivul instituţiei n-a putut fi catalogată drept o pierdere. Postul acesteia nu s-a ocupat nici până astăzi, deşi este vacant de zece luni. A doua plecare sinonimă cu un apus de carieră a însemnat un secretar nou al municipiului, în persoana Ramonei Simion, care l-a înlocuit pe Nicolae Ghinea, păstrat aproape, pentru „zile negre”. Probabil, şi pentru că el ştie cel mai bine rostul dosarelor din Primărie. Al treilea consilier juridic care părăseşte nu numai instituţia, ci şi Câmpulungul, este şefa Serviciului Juridic, Emiliea Ilie, transferată de la Primăria Piteşti, pe când primar era Călin Andrei. În ciuda puternicelor nemulţumiri la adresa activităţii sale, exprimate atât pe timpul lui Călin Andrei, cât şi de când e primar Liviu Ţâroiu, Emiliea Ilie promovase până în funcţia de şef al Serviciului Juridic prin pensionarea juristului şef Iulian Nicolae. Şi ridicase pretenţii să vină în locul lui Ghinea, fiind îndreptăţită de poziţia în ierarhia funcţiilor din Primărie să solicite acest post.  Zvonurile că Ilie pleacă din Primărie circulau mai de mult şi s-au concretizat în această lună, vineri, 12 octombrie 2018, fiind ultima sa zi la serviciu. „A fost o solicitare, din cauza problemelor medicale, atât ale ei, cât şi ale fiului acesteia. Şi-a găsit ceva la Bucureşti şi i s-a acceptat transferul. Am avut şi ceva nemulţumiri legate de activitatea dânsei.”, a mărturisit primarul Liviu Ţâroiu. Prerogativele sale vor fi preluate, până la organizarea concursului, de Mihaela Filipescu, fiind cea mai îndreptăţită, conform primarului, să fie în postul respectiv. „Sper să avem jurişti pe plan local.”, îşi exprima nădejdea şeful Primăriei că va găsi oameni buni în afara instituţiei, căci din interior nu prea are pe cine să promoveze. „Postul de şef al Serviciului Juridic este destul de atractiv, iar şapte ani vechime nu e mare lucru. După părerea mea, doamna Filipescu este suficient de bună şi serioasă. Este în cadrul Serviciului Juridic, dar are ca responsabilitate partea de Venituri.”, a amintit Ţâroiu momentul ocupării postului deţinut de Liliana Aghiniţei de către Mihaela Filipescu.

The most visited gambling websites in The UK