Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Proprietara unui Cabinet de Psihologie a cerut permisiunea aleşilor ca să-şi construiască o protecţie la inundaţii

  • Written by Magda BĂNCESCU
  • Hits: 1150

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2325_23-cabinet-psiho.jpgDeşi parcă s-au mai rărit cererile de închiriere directă a domeniului public, adresate Primăriei de diverşi întreprinzători, tot mai scapă câte una, la anumite intervale, pe ordinea de zi a dezbaterii Consiliului Local. Cea mai recentă aprobare i-a fost acordată Cristinei Silvia Caşcaval, care, în primăvara acestui an, a depus o solicitare în atenţia autorităţilor locale, fiindu-i de trebuinţă 12,48  metri pătraţi poziţionaţi în dreptul unui apartament de la parterul blocului 3, scara C, de pe strada General Poşoiu, nr.4. Petenta intenţionează realizarea unui windfang (o protecţie de aer rece la intrarea în imobil), cu acces din exterior, în Cabinetul de Psihologie, pe care urmează să-l amenajeze în apartament. La şedinţa din 27 septembrie 2018, aleşii au fost de acord să închirieze bucata din domeniul public solicitată pe o perioadă de zece ani, cu un mic comentariu general al preşedintelui de şedinţă, de a se încheia o dată pentru totdeauna cu închirierile directe, care trebuie înlocuite cu procedura licitaţiei. „Dacă deserveşte un spaţiu comercial, cum să scot la licitaţie, că intră în blocul aceluia?!”, s-a exprimat Liviu Ţâroiu nemulţumit de varianta propusă, care complică rezolvarea doleanţelor cetăţenilor. 

Altfel spus, dacă unul doreşte un antreu, nefiind chiar un balcon, în dreptul apartamentului, ca să şi-l protejeze, cum este şi cazul acestei doamne afectate, se pare, de infiltraţii, din cauza poziţionării joase a locuinţei, pentru cine să facă licitaţie? Câţi şi de ce şi-ar dori cineva să ridice antreul la locuinţa altuia?! „Aici a fost o situaţie mai delicată., a preluat explicaţiile liberalul din Comisia de Urbanism a Consiliului Local, Lucian Ionescu. Noi am făcut rabat şi de la unele principii, de care am ţinut cont la Comisia de Urbanism până acum. Spre exemplu, proiecţii de balcoane.”, spunea acesta, referindu-se la cazurile de amenajări care depăşesc proiecţia balcoanelor de deasupra, fără ca Primăria să sancţioneze în vreun fel abaterea. „Dar aici este un fel de demisol şi riscă să-i intre apa înăuntru.”, a susţinut Ionescu pertinenţa solicitării aflate în discuţie. Plus că cererea zăcea cam de multicel pe la Primărie.

The most visited gambling websites in The UK