Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Cea care ocupă interimar postul, medicul Iuliana Alina Podea, singura înscrisă pentru director medical, la Spitalul Municipal

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 766

 

 

Medicul Iuliana Alina Podea este singura care şi-a depus actele de înscriere la concursul organizat de Spitalul Municipal pentru ocuparea postului vacant de director medical. Medicul primar de la Boli Infecţioase este cea care ocupă în prezent această funcţie, dar interimar, după ce precedentul director medical, medicul Toma Berevoianu, a demisionat.

5 octombrie 2018 a fost data limită până la care s-au primit dosarele. Iuliana Alina Podea a fost singura care a adus documentele, care, după verificare, s-au dovedit că au îndeplinit criteriile generale şi specifice necesare pentru a participa la concursul în vederea ocupării postului de director medical. În continuare, doctoriţa va susţine testul grilă, pe 15 octombrie 2018, cu subiecte elaborate din bibliografie, proba întinzându-se pe cel mult trei ore.

Pe 18 octombrie 2018 este programată proba de susţinere a proiectului din domeniul de activitate al postului, candidata având de ales dintre şase teme propuse: Îmbunătăţirea structurii şi organizării spitalului (evaluarea relaţiei dintre structurile spitalului şi serviciile furnizate; propuneri de îmbunătăţire a structurii şi organizării spitalului; Gradul de acoperire cu servicii medicale a spitalului (tipuri de servicii medicale acordate pacienţilor; eficientizarea serviciilor medicale, indicatori de performanţă); Îmbunătăţirea calităţii serviciilor medicale acordate în spital (focalizarea pe necesităţile / aşteptările pacientului; acţiuni de îmbunătăţire a îngrijirii şi serviciilor); Evaluarea spitalului pe baza indicatorilor de performanţă de utilizare a serviciilor (utilizarea raţională a resurselor pentru realizarea serviciilor medicale; metode de creştere a performanţei spitalului); Controlul infecţiilor asociate asistenţei medicale în spital (identificarea factorilor de risc; măsuri de prevenire şi limitare a infecţiilor asociate asistenţei medicale); Implementarea protocoalelor de practică medicală în spital (implicarea echipe medicale; metode de aplicare a protocoalelor de practică medicală). În cadrul ideii, Iuliana Alina Podea trebuie să dezvolte în faţa comisiei de examinare şi descrierea situaţiei actuale a spitalului; analiza SWOT a spitalului (puncte forte, puncte slabe, oportunităţi şi ameninţări); identificarea problemelor critice; selecţionarea unei probleme prioritare cu motivarea alegerii făcute.

În aceeaşi zi, pe 18 octombrie 2018, dar după amiază, se va ţine interviul. Fiecare probă de evaluare se notează cu note între 1 şi 10, iar pentru a fi declarată admisă, participanta trebuie să obţină în cadrul concursului media finală de cel puţin 7,00, iar la fiecare probă, minim nota 6,00. 

The most visited gambling websites in The UK