Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Se lucrează la reţeaua de apă, la Vlădeşti

  • Written by D.B
  • Hits: 537

 

Chiar dacă vremea nu mai permite, în comuna Vlădeşti este şi acum şantier în lucru. Un proiect mai vechi al primarului a prins contur, iar în curând prima parte va fi finalizată. Este vorba despre reţeaua de alimentare cu apă pentru trei sate. 

Trei sate din comuna Vlădeşti vor avea reţea de apă în foarte scurt timp. Printr-un proiect iniţiat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, primarul comunei Leonard Şerban a reuşit să obţină o sumă de bani necesară pentru demararea lucrărilor, care vor fi de mare folos pentru locuitorii comunei. „Am în execuţie proiectul de alimentare cu apă în satele Drăghescu – Căteasca şi Putina. În două săptămâni deja avem conducta terminată. Acum sunt 6 km băgaţi, însă până la final vor fi mai mulţi. Urmează racordurile şi apoi căminele de apă şi restul, iar în primăvară se va face şi gospodărirea de apă. Banii pentru conducte vin din Programul Naţional de Dezvoltare Locală II. Sumele primite prin PNDL , 460.000 lei avem prin contract”, ne-a declarat primarul Leonard Şerban.  Lucrările vor continua, iar de la începutul anului 2019, locuitorii din cele trei sate ale comunei Vlădeşti se vor putea bucura de reţea de apă.

The most visited gambling websites in The UK