Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Noi proiecte, la Bughea de Jos

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 613

 

Primarul comunei Bughea de Jos, Dorel Ion Tănăsescu, realizează în acest moment proiectele pentru demersurile necesare unor investiţii noi în localitate. Acestea vizează turismul şi sănătatea.

După cum v-am mai relatat anterior, comuna Bughea de Jos se numără printre localităţile în care proiectele de investiţii curg pe bandă rulantă. După demararea proiectului de construcţie a bazinului de apă potabilă în punctul Brazi - Mlăci, primarul Dorel Ion Tănăsescu se pregăteşte să lanseze două noi lucrări de mare interes pentru comună. După înfiinţarea unui vestiar la Stadionul Comunal, urmează să se asfalteze drumul care duce la Mănăstirea Ciocanu, iar apoi administraţia locală îşi doreşte ca la dispensarul uman să existe şi un cabinet stomatologic. Sumele necesare ultimelor două proiecte vin prin GAL Muscel, iar acum sunt în faza de documentaţie, iar apoi de demarare a lucrărilor. „Alergăm şi iar alergăm. Terminăm şi noi bazinul de apă la Mlăci. Acum, vreau să mai întocmesc două proiecte urgente pentru GAL Câmpulung, unul pentru modernizarea drumului către Mânăstirea Ciocanu, cu bitum uşor, şi tot prin GAL poate reuşesc să modernizez un dispensar stomatologic la Dispensarul uman. Acolo nu o să am prea mulţi kilometri, că mai am eu vreo 900 metri din bugetul local şi să ne încadrăm în suma pe care a repartizat-o GAL Muscel în jurul la vreo 60-70.000 de euro. Vrem să asfaltăm până la Mânăstire, ca să ridicăm potenţialul turistic în zonă. Pentru cabinet, după calculele pe care le-am făcut şi lucrăm la proiect, ar fi 140.000 de lei.”, ne-a povestit primarul Tănăsescu.

De asemenea, primarul ne-a mai relatat şi că administraţia locală deja face demersuri pentru documentaţia proiectelor la infrastructură ce vor demara la începutul anului 2019.  

 

 

The most visited gambling websites in The UK