Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Spitalul Câmpulung caută 13 medici în opt specializări

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1429

 

În speranţa că grila de medici a Spitalului Municipal Câmpulung va fi completată, unitatea medicală a anunţat concursuri şi examene pentru 13 medici. Anunţurile de recrutare au fost publicate în „Viaţa Medicală” din 28 septembrie 2018, prin care se caută medici cu normă întreagă în opt specializări. Este vorba de un medic în specialitatea Epidemiologie, la Compartimentul de Prevenire a Infecţiilor Asociate Asistenţei Medicale; doi în specialitatea de Medicină de Urgenţă la Compartimentul Primiri Urgenţe; doi în specialitatea ORL, la Compartimentul ORL; doi în specialitatea Oncologie Medicală, la Compartimentul cu acelaşi nume; doi în specialitatea ATI, la Secţia Anestezie şi Terapie Intensivă; unul în specialitatea Radiologie - Imagistică Medicală, pentru Laboratorul cu acelaşi nume; două posturi în specialitatea Pediatrie, la Secţia Pediatrie; şi unul în specialitatea Boli Infecţioase, la Compartimentul de Prevenire a Infecţiilor Asociate Asistenţei Medicale. 

Conform anunţului, la concurs se pot prezenta medici cu drept de liberă practică, specialişti sau primari, confirmaţi în specialitatea respectivă, rezidenţi aflaţi în ultimul an de pregătire, în specialitatea în care se publică postul. Înscrierile se fac la sediul Spitalului Municipal, în primele 15 zile calendaristice de la apariţia anunţului, iar concursul se va organiza în perioada cuprinsă între 31 şi 90 de zile de la publicarea anunţului în „Viaţa Medicală”. În dosar, pe lângă documentele de înscriere la concurs, trebuie să existe şi chitanţa că a fost achitată taxa de 150 de lei.

În ultimii doi ani, posturi de medici au fost scoase la concurs de mai multe ori, fiind ocupate cele de la Radiologie, Pediatrie, Ginecologie, Neonatologie, Oftalmologie, Psihiatrie şi Chirurgie. 

 

The most visited gambling websites in The UK