Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

După ce au promovat examenul la ANFP, Ramona Siminon, secretar la Primăria Câmpulung, Maria Corlet, la Cetăţeni

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 814

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2321_secretar.jpgAşa cum v-am anunţat, opt musceleni s-au înscris la concursul organizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici pentru trei posturi de secretar, la Câmpulung, Cetăţeni şi Vultureşti. În final, după verificarea dosarelor, au rămas cinci, câte unul la Câmpulung şi Vultureşti şi trei la Cetăţeni. 

Miercuri, 26 septembrie, la Bucureşti, la sediul ANFP, s-au derulat probele de concurs, testarea scrisă şi interviul, iar ieri, după terminarea perioadei de primire a contestaţiilor, au fost afişate rezultatele finale. S-au ocupat posturile de la Câmpulung şi Cetăţeni, iar cel de la Vultureşti este în continuare vacant.

Astfel, de joi, 27 septembrie, Ramona Simion este secretarul Municipiului Câmpulung. În cazul ei a fost organizat un concurs de promovare, ea fiind singura care s-a înscris. A promovat testarea cu 172,60 puncte, după ce la testul grilă a luat 81,4 puncte, iar la interviu a fost notată cu 91,2 puncte.

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2321_secretar2.jpgLocul de secretar al comunei Cetăţeni a provocat cel mai mare interes, la concurs înscriindu-se şase candidaţi. Dar, după verificarea actelor, trei pretendenţi au fost respinşi din diferite motive. Ionuţ Gabriel Ilinca, Mariana Simona Istrate şi Andreea Gabriela Oprescu, la care comisia a constatat că din documentele depuse la dosar nu a reieşit îndeplinirea condiţiei privind vechimea în specialitatea studiilor, iar ultima candidată a avut lipsă şi diploma de master. Au rămas să susţină probele concursului Maria Corlet, Iosefina Pescaru şi Ana Maria Vlad. Numai că s-a prezentat la sediul ANFP doar Maria Corlet, care a şi promovat cu 147,8 puncte (77,6 puncte, la proba scrisă şi 70,2 puncte, la interviu). În concluzie, s-a ocupat şi postul de secretar al comunei Cetăţeni.

În schimb, la Vultureşti, unicul doritor, Dan Luţescu, care a avut dosarul de înscrie în regulă, nu a trecut de prima testare, cea scrisă, unde a primit doar 57,6 puncte, insuficient să poată susţine interviul. Aşa că locul rămâne în continuare vacant. 

 

The most visited gambling websites in The UK