Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Semafoare pietonale la „Gladiola” şi Akta

  • Written by Isabela FILIP
  • Hits: 671

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2321_semafor.jpgDin dorinţa de a fluidiza traficul în municipiu, pe strada Republicii şi Negru Vodă, vor apărea semafoare pietonale. Deja în zona Pieţei Centrale, la „Gladiola”, au fost montate aceste indicatoare luminoase, care sunt unele cu buton, precum cele de la Autogară. Adică pietonii care vor să treacă strada trebuie să apese un comutator, iar în câteva secunde, culoarea semaforului va fi verde şi ei vor putea traversa în siguranţă, altfel, maşinile vor circula continuu.

La fel, dar după ce vor fi încheiate lucrările de amenajare a străzii Negru Vodă, va fi amplasat un semafor în colţul străzii, la Biserica Catolică. Va fi prevăzută cu temporizator de trecere şi zebra de la Big&Small, acolo unde, din cauza pietonilor care traversează haotic, se îngreunează circulaţia maşinilor.

Administraţia locală intenţionează să semaforizeze şi intersecţia de la Biserica „Sfântul Nicolae”, dar asta după ce va fi viabil un nou proiect de refacere a Bulevardului „Pardon”, dar şi a străzilor care-l încadrează. „Semafoarele la „Gladiola” şi la Akta sunt în proiect, dar sunt numai pietonale, cu buton, ca cele de la Autogară, pentru fluidizarea circulaţiei. În proiectul Pieţei Primăriei nu avem prevăzute semafoare, dar în celălalt, când va fi, cu strada Negru Vodă şi Bulevardul, o să amplasăm unul la Big, ca să nu mai treacă câte unul, câte unul, şi, probabil, în capătul Bulevardului.”, ne-a transmis edilul Liviu Ţâroiu. 

The most visited gambling websites in The UK