Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Poduri pe agenda de lucrări, la Schitu Goleşti

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2320_poduri-schitu.jpgPrintre proiectele dezbătute de Consiliul Local al comunei Schitu Goleşti se află şi reabilitarea podurilor. Aceste proiecte ce fac referire la poduri sunt de interes major, asta datorită sutelor de trecători ce tranzitează zona zilnic. Sumele necesare, dar şi procedurile de execuţie sunt cele care încetinesc lucrările şi fac ca proiectele să demareze mai greu decât se aşteaptă locuitorii. 

Puntea peste pârâul din Valea Pechii este o adevărată necesitate pentru locuitorii comunei Schitu Golești. Faptul că, în ani, a fost degradată și devenise un adevărat pericol pentru trecători a făcut autoritățile locale să ia atitudine în acest sens și să demareze lucrările de reabilitare. De curând, lucrările au început să prindă contur, iar, în curând, puntea va deveni funcţională. 

Un alt pod ce necesită reabilitare şi care, mulţi ani, a fost în paragină este se află în punctul „Costea”. Sumele necesare pentru reabilitarea căii de trecere se estimează la 790.000 lei, însă Primăria aşteaptă o nouă rectificare de buget, în urma căreia banii proveniţi să meargă la staţiile de demanganizare şi clorinare, iar restul să se adauge la reabilitarea acestui acces peste apă. 

„În momentul de faţă, avem dosarul pentru emiterea avizului de gospodărire a apelor, la Apele Române. După ce ne eliberează acest aviz, o să postăm în Sistemul de Achiziţii Electronice Publice această achiziţie de execuţie. O să facem şi acest pod, însă durează mult procedurile.”, ne-a declarat primarul Tudorel Vasile Miriţă. În funcţie de banii care vor rămâne după investiţia în sistemele de apă, se va stabili şi perioada începerii lucrărilor la pod. 

 

The most visited gambling websites in The UK