Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

În Piaţa Grui, pe lângă Centru de Zi, garsoniere, punct de colectare de haine şi mobilă veche, va funcţiona un Club al Pensionarilor

  • Written by Magda BĂNCESCU
  • Hits: 2254

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2319_piata-grui.jpgPiaţa Grui nu va mai rămâne mult timp ruina din prezent, întrucât au avansat, prin ţinerea licitaţiei, planurile de schimbare a folosinţei fostului complex agroalimentar al cartierului. Liviu Ţâroiu şi-a anunţat, de la începutul mandatului, intenţiile de amenajare a fostei pieţe şi, deşi declară că aşteaptă sugestiile autorilor documentaţiilor D.A.L.I. şi S.F., planurile sale sunt ca bătute în cuie. Mai cu seamă că prin strategia GAL s-a angajat că realizează un Centru Social sau Centru de Zi pentru cetăţeni defavorizaţi. Un etaj va cuprinde garsoniere, opt la număr, pentru a fi atribuite unor câmpulungeni care n-au unde să stea. Sub acelaşi acoperiş va funcţiona un Club al Pensionarilor, întrucât cartierul duce lipsă de această facilitate pentru persoanele vârstnice. „În centru avem unul, dar mai timid. Dar, acolo (n.r. în Grui), o să-l amenajăm şi o să-l facem cum trebuie. Sper să reuşesc să facem un centru de colectare second-hand pentru îmbrăcăminte şi mobilier, pentru distribuire către săraci, fără costuri.”, a continuat acesta. 

 

The most visited gambling websites in The UK