Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Pod reabilitat, pe DN 73, după turnarea covorului asfaltic!

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 264

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2319_pod-reabilitat.jpgDorel şi-a luat catrafusele de la Câmpulung şi s-a mutat pe DN 73, la Mihăeşti, unde-am întâlnit o situaţie de-a râsul, plânsul. Începute în urmă cu mai bine de 5 ani, lucrările pe Drumul Naţional 73 par să nu se mai sfârşească. Mai nou, drumarii au spart covorul asfaltic proaspăt turnat, pentru că nu au reabilitat un pod. Aşa că, pe raza comunei Mihăeşti, a apărut un nou semafor, spre disperarea şoferilor. Pare o glumă proastă, dar nu este decât realitatea, surprinsă la faţa locului.

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2319_pod-reabilitat2.jpg

De ani buni, cei care se ocupă de reabilitarea drumului naţional se chinuie să finalizeze lucrările între Piteşti şi Câmpulung, însă lucrurile se mişcă cu încetinitorul, iar în unele porţiuni, ca-n filmele cu proşti. Mai nou, miercuri, pe raza comunei Mihăeşti, în apropierea parcului dendrologic, asfaltul turnat în urmă cu mai bine de un an a fost spart, asta pentru că responsabilii cu reabilitarea au uitat de podul din zona pădurii experimentale, spre Câmpulung, acolo unde, în vara acestuia, a fost măturată de şuvoaie. Deşi s-au bucurat că vor circula pe un drum asfaltat şi modernizat conform normelor europene, şoferii vor mai avea de aşteptat şi de suferit până când lucrurile se vor pune la punct, în condiţiile în care, în zona amintită anterior, s-a creat o buclă de legătură, pentru a deservi circulaţia rutieră pe timpul lucrărilor la pod, cu un nou semafor, la nici 400 de metri mai jos de cel aflat la un pod la care se lucrează de luni bune, chiar în zona în care locuieşte primarul Gheorghe Matei, lângă balastieră. „Ca la noi, la nimenea. Aşa e în România! De ce nu l-au făcut înainte, de ce trebuie spart acum? Tot eu răspund. La noi e posibil tot! Noi nu avem nicio putere!”, ne-a mărturisit, cu amărăciune în glas, un conducător auto din Câmpulung. „Fac, strică, şi fac la loc, aşa e în România. Zilnic circul pe acest drum, şi de câte 30-40 de ori. Mă bucurasem că am scăpat de semafoare, dar s-a mai pus unul acum!”, ne-a declarat şi şoferul unui autocamion. DN 73 reprezintă o alternativă pentru mulţi turişti care merg la sfârşit de săptămână în zona Braşov - Valea Prahovei, însă de-acum, odată instalat şi al doilea semafor, vor avea de înfruntat un trafic şi mai aglomerat, cu cozi întinse chiar şi pe 3-4 kilometri. 

 

The most visited gambling websites in The UK