Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Ionel Dulamă a încheiat contractul de asfaltare a drumului din Sătic cu firma Comesad Drumuri din Piteşti

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 861

 

Gest neobişnuit al unui primar, care, spre deosebire de colegii de la Câmpulung, de exemplu, care n-ar prezenta, în spaţiul public, nici picaţi cu ceară contracte pe bani publici, încheiate de Primărie cu diverse firme, a arătat celor interesaţi documentul investiţiei de reabilitare a drumului ce străbate satul Sătic. Miercuri, 12 septembrie 2018, s-a parafat contractul de proiectare şi execuţie de lucrări între Comuna Rucăr, reprezentată de primarul Ionel Dulamă, şi asocierea formată din Comesad Drumuri SRL şi Centrul de Proiectare şi Consultanţă Rutieră SRL, având ca lider constructorul piteştean, condus de directorul general Daniel Grigorescu. Obiectul contractului îl constituie serviciile de proiectare şi execuţia lucrărilor de asfaltare a Drumului Comunal 21 Sătic, la un preţ total de 10.074.732,88 lei. 

Iată pentru ce se plătesc aceşti bani. Serviciile de proiectare vor costa 190.400 lei, cele de asistenţă tehnică din partea proiectantului, 27.846 lei, iar lucrarea propriu-zisă, 9.856.486,88 lei. Potrivit contractului, termenul de execuţie al ambelor servicii - proiectarea şi asfaltarea - este de 20 de luni de la data semnării, „cu respectarea graficului din studiul de fezabilitate. Termenul de execuţie se poate prelungi numai cu perioada de sistare a contractului, din motive legale (exemplu: prelungirea termenului de emitere a avizelor, acordurilor, autorizaţiilor şi/sau condiţii meteorologice nefavorabile execuţiei lucrărilor).” „E.M.”                                           

 

The most visited gambling websites in The UK