Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

La Godeni se experimentează iluminatul public pe led

O investiţie realizată la Godeni, apreciată de Consiliul Local ai cărui membri au vorbit despre ea la câteva dintre întrunirile lunare, este iluminatul public pe led. „Este foarte bun - preciza consilierul Bogdan Pătru, şi la şedinţa din 23 aprilie, şi la cea din 29 mai 2018 -, să se continue.” „A fost un experiment, dar nu se va putea monta lampă pe fiecare stâlp, ci o lampă la doi stâlpi. În centrul comunei şi în intersecţii se pot monta lămpi pe fiecare stâlp. Mai sunt probleme de discutat, dar vom face iluminatul pe led.”, se angaja primarul Ion Pădureanu, în această primăvară.  

Oferta pentru iluminatul public pe led a fost prezentată de şeful Executivului în faţa Consiliului Local la şedinţa din 26 martie 2018: „Este vorba despre montarea a 500 de lămpi pe led, cu o garanţie de trei ani, şi se va plăti lunar diferenţa dintre preţul care se plăteşte acum şi preţul care se va plăti după montarea lămpilor cu led. După calcule, în trei ani se amortizează investiţia, timp în care lucrarea este în garanţie.”      

 

The most visited gambling websites in The UK