Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Totemul de la intrarea în Bughea de Jos i-a întărâtat pe săteni

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1441

b_400_250_16777215_10_images_2306_bughea.jpgPe 1 august, Dorel Tănăsescu, primarul de la Bughea de Jos, prezenta pe Facebook operaţiunea de montare a unui totem, amplasat la intrarea în localitate dinspre Câmpulung. Indicatorul a fost postat pe partea dreaptă a străzii N. Popp, chiar înainte de cel vechi, în dreptul fostei gropi de gunoi. Pe lângă stema comunei, a României şi a Uniunii Europene, simbolul are şi urarea de „Bine aţi venit!”. Ceva similar a achiziţionat şi Ion Boncoi, de la Valea Mare Pravăţ, indicatoarele fiind montate la toate cele trei intrări în localitate, dinspre Câmpulung, Stoeneşti şi Dragoslavele. 

Şi cum cele mai bune indicaţii se dau din spatele ecranului computerului, bughenii au început să-şi etaleze cunoştinţele de legislaţie. Lupu Florian a transmis: „Felicitări, domnule primar, dar am o dilemă! Dumneavoastră cum citiţi: de la stânga la dreapta sau de la dreapta la stânga? Dacă citiţi de la dreapta la stânga, atunci, poziţionarea celor două steme, România şi UE, este corectă! Dacă citiţi de la stânga la dreapta, ca marea majoritate a românilor, atunci, vă atenţionez că stema României are prioritate în faţa simbolului UE şi trebuia să fie poziţionată în stânga!” Mario Enescu a precizat: „Foarte frumos realizată inscripţionarea comunei la intrare! Arată a comună europeană, câte a realizat domnul primar! Felicitări şi la mai mare, domnule primar!”, plus că a fost de acord cu remarca lui Florian Lupu. Un alt internatut a transmis: „Felicitări! Inscripţionarea deosebită! Dar foarte lucioasă, apropo de remarca domnului Lupu. Dar, dacă nu puneaţi nimic, probabil, nu mai aveam ocazia unor remarci uşor răutăcioase.” Pe lângă alte mesaje de felicitare, Ligia Cristina Maria Stancu a scris: „La stânga sau la dreapta Tatălui? Asta-i marea întrebare constructivă a filosofiei rurale! Prea lucios, prea ca la ţară! Doamne, fereşte! Domnule primar, sper că aţi păstrat vechiul panou strâmb, ruginit şi rablagit, pe care nu îl băga nici dracu’ în seamă decât la beţie, cu pietre... ăla nu mai era nici prea lucios şi nici prea european, ci reflecta mai bine starea... de ebrietate, constructivă, desigur. În caz că devine mult „prea”, îl instalaţi la loc...” 

The most visited gambling websites in The UK