Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Drumul de la Drăghici a luat-o la vale

  • Written by D.B
  • Hits: 686

b_400_250_16777215_10_images_2300_draghici2.jpgPloile abundente din ultima perioadă au lăsat numeroase pagube materiale în localităţile din Muscel afectate de inundaţii, însă o mare problemă o reprezintă tronsoanele de drum Câmpulung - Piteşti şi Câmpulung - Curtea de Argeş. În comuna Mihăeşti, mai exact în satul Drăghici s-a produs o altă alunecare de teren, pe acelaşi drum „problemă” de atâţia ani. Aleşii judeţeni au fost nevoiţi să efectueze vizite în teren pentru a stabili în ce situaţie se află drumul, dar şi pentru a discuta cu sătenii, care sunt destul de îngrijoraţi. 

Din cauza vremii capricioase de zilele trecute, Drumul Judeţean 738 de pe teritoriul satului Drăghici din comuna Mihăeşti a fost grav afectat de o alunecare de teren. Preşedintele Consiliului Judeţean, Dan Manu, a efectuat  o vizită în teren la faţa locului, pentru a stabili în ce situaţie se află drumul. Acesta a fost întâmpinat şi de mai mulţi  săteni, care şi-au spus temerile şi nemulţumirile asupra inundaţiilor care au avut loc în zonă. De asemenea, odată cu vizita preşedintelui Consiliului Judeţean, Regia Judeţeană de Drumuri Argeş a efectuat în aceste zile o serie  de lucrări de consolidare a malului afectat.  Aflaţi la faţa locului, aceştia au constatat că problema este una mai veche. Şi acum doi ani, pe acest drum au fost executate lucrări similare, acelaşi mal surpat distrugând atunci drumul pe un sens de circulaţie. 

Consiliul Judeţean va trebui să efectueze în perioada apropiată investiţii de amploare, împreună cu Administraţia Bazinală de Apă Argeş  - Vedea. Primele lucrări privesc regularizarea râului care erodează drumul de atâţia ani, iar mai apoi reabilitarea  zonelor distruse de alunecările de teren.

The most visited gambling websites in The UK