Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Spitalul Municipal a rămas fără director medical

  • Written by D.B
  • Hits: 1866

b_400_250_16777215_10_images_2295_directo-medica.jpgDacă, în anul 2015, managerul Grigore Stănescu avea să îşi dea demisia din funcţie, iar mai apoi să şi-o retragă, anul acesta, directorul medical Toma Berevoianu a deschis seria demisiilor la Spitalul Municipal.

Medicul Toma Berevoianu este unul dintre cei mai apreciaţi chirurgi din cadrul Spitalului Municipal din Câmpulung, cel care a avut şi funcţia de director medical. De curând, Consiliul de Administraţie şi managerul Spitalului au fost anunţaţi de decizia acestuia de a renunţa la funcţia de director medical şi de a rămâne doar ca medic chirurg. Motivele au fost personale, însă, din surse sigure, am aflat că este vorba despre veniturile salariale, care ar creşte considerabil dacă ar rămâne doar medic. În ciuda insistenţelor făcute de către Consiliul Director, decizia de a pleca a lui Toma Berevoianu a rămas definitivă.  Momentan, postul nu va fi ocupat interimar, iar stabilirea concursului pentru viitorul director medical al instituţiei de sănătate va avea loc în perioada apropiată. 

 

The most visited gambling websites in The UK