Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

O singură candidată pentru postul de arhitect şef

  • Written by Mircea Simionescu
  • Hits: 833

O singură candidată pentru postul de arhitect şef

Marţi, 3 iulie, la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici este programat concursul pentru ocuparea postului vacant de arhitect şef la Primăria Câmpulung. Până pe 19 iunie 2018, când a fost ultima zi în care s-au mai primit dosarele de înscriere, şi-a depus documentele o singură candidată, Cristina Herţia, căreia i-a fost dată posibilitatea să participe la restul probelor. Adică, pe 3 iulie, de la ora 9.00, va avea loc verificarea cunoştinţelor PC, iar dacă este declarată admisă, de la ora 11.00, va intra la lucrarea scrisă. Acest concurs este al cincilea care se organizează de către Primăria Câmpulung, prin A.N.F.P., pentru găsirea unui arhitect şef. Trei examene au fost în calendarul anului 2017, pe 16 ianuarie, 20 iulie şi 2 octombrie, iar în 2018 a mai fost unul pe 4 aprilie.

Primăria a rămas fără arhitect şef în anul 2005, iar, în primăvara lui 2009, s-a încercat, fără succes, ocuparea postului scos la concurs. Între 10 iunie 2014 şi 11 martie 2016, funcţia de arhitect şef a fost ocupată de Dan Dumitrescu, care a plecat de la Primăria Câmpulung la Inspectoratul de Stat în Construcţii. De acum doi ani, administraţia locală încearcă să găsească un absolvent în domeniul Arhitecturii sau Urbanismului, cu studii de masterat sau postuniversitare în domeniul Urbanismului şi Amenajării Teritoriului, Administraţiei Publice, Managementului, dar şi cu vechime de minimum trei ani, care să se ocupe de problemele specifice ale Primăriei Câmpulung. 

 

The most visited gambling websites in The UK