Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Preşedintele CJ Argeş a vizitat şcolile din Mihăeşti, care au fost reabilitate cu fonduri din bugetul judeţului

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 440

 

b_400_250_16777215_10_images_2292_Clipboard10.jpgDin toamnă, cei peste 750 de elevi din comuna Mihăeşti vor urma cursurile în şcoli care au de acum toaletele în interior. Vineri, 15 iunie 2018, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Dan Manu, împreună cu primarul Gheorghe Matei şi consilierii locali, a vizitat două dintre şcolile din localitate, care au fost reabilitate, modernizate şi unde au fost construite toaletele în interior, din fonduri de la bugetul judeţului.
Este vorba de şcoala din Rudeni şi de şcoala din Drăghici. Din iunie 2016 şi până în prezent, în unităţile şcolare din Mihăeşti au fost investiţi peste 330 de mii de lei, pentru următoarele lucrări: reabilitare Şcoala Valea Popii şi Şcoala Drăghici, reabilitare Şcoala Rudeni şi construcţie grup sanitar interior, construire grupuri sanitare şi amenajare cabine speciale pentru persoanele cu handicap la şcolile din comună, reabilitare şcoală, acces grupuri sanitare şi acces din exterior Şcoala Furnicoşi. Acum, prin reabilitarea celor două unităţi, toate şcolile din Mihăeşti au toaletele în interior.
„Aşa cum am promis, împreună cu domnul primar şi consilierii locali, ne ţinem de cuvânt. Îl felicit pe domnul primar, ca şi pe directorii şcolilor care au înţeles importanţa acestui demers al nostru. Din 2016, până în prezent, Consiliul Judeţean Argeş a alocat comunei Mihăeşti aproape 6 miliarde de lei vechi. Pe lângă reabilitarea şi modernizarea şcolilor, au mai fost alocate fonduri pentru reţeaua de apă şi canal a comunei. De asemenea, s-au alocat bani şi pentru Dispensar. De altfel, ne dorim ca până în 2020 să nu mai avem nicio şcoală în Argeş care să aibă toaleta în exteriorul şcolii.”, a spus preşedintele CJ Argeş, Dan Manu.
În plus, unul dintre cele nouă proiecte ale Consiliului Judeţean Argeş, finanţate prin PNDL II, vizează tot comuna Mihăeşti. Este vorba despre podul de pe DJ 738 Jugur - Drăghici - Mihăeşti, peste Râul Târgului. Valoarea acestei investiţii este de 4.491.230 lei. La această oră, obiectivul se află în stadiul de proiectare, urmând ca, în toamnă, să fie scoasă la licitaţie şi execuţia. „E.M.”

The most visited gambling websites in The UK