Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Grup Concif şi Ratelen Construct vor amenaja Piaţa Primăriei pentru 64 de miliarde

Luna aceasta încep lucrările


La mai mult de o lună de la data limită de depunere a ofertelor, a fost desemnată firma câştigătoare a licitaţiei de „Amenajare a Pieţei Primăriei Câmpulung”. Valoarea estimată a contractului a fost de 6.561.728,98 lei, cu TVA, iar ultima zi când s-au primit propuneri a fost 7 mai 2018.
Şi-au depus ofertele trei agenţi economici, And Secom Intexim, din Câmpulung, Florimar Construct Total, din Piteşti, şi Grup Concif, din Stoeneşti.

După evaluarea ofertelor, firma Grup Concif a fost desemnată câştigătoarea licitaţiei, care va face lucrarea în asociere cu Ratelen Construct, din Cetăţeni, contra a 98% din valoarea estimată a lucrărilor de arhitectură peisagistică, adică 6.430.494,40 lei, cu TVA.
Aşa cum ne-a spus primarul Liviu Ţâroiu, imediat ce firmele constructoare vor prezenta graficele, lucrărilor vor începe în cel mai scurt timp, înainte de finele lunii iunie. „Mâine (n.r. azi, 19 iunie 2018) dăm hotărârea. A fost atribuită asocierii Grup Concif cu Ratelen Construct. Au câştigat cu vreo două, trei miliarde de lei vechi sub And Secom. Urmează să-i chemăm, să stabilim graficele de lucrări, contractul şi să-i dăm bătaie, să se apuce de treabă. Începem luna acesta, în iunie. Îi sugerez să înceapă de la Poliţie şi de la Policlinică şi nu vor ajunge prea repede în zona Primăriei, nu vor fi afectate Zilele Municipiului. Dacă ajunge, Doamne ajută!, facem pe stadion evenimentul. Problema mea e să văd graficele, că e în stare să ajungă la Primărie, dar nu ajunge înainte de 20 iulie. Zilele Câmpulungului vor începe de joi, 19 iunie şi ţin până duminică, 22 iulie.”
Conform proiectului, va fi amenajată zona pietonală a Pieţei Primăriei cu pavele din granit, inclusiv accesele la blocuri, până la Muzeu. Va fi remodelat spaţiul dintre Primărie şi Judecătorie, plus parcarea dinspre magazinul Big & Small, care va căpăta un număr mai mare de locuri. Fântâna arteziană va fi modernizată, spaţiile verzi şi trotuarele existente pe strada Nicu Leonard vor fi reamenajate prin montarea de jardiniere şi bănci. Scările existente pe explanada Big-ului vor fi placate, dar va fi construită şi o rampă de acces în zonele mai înalte pentru persoanele cu dizabilităţi. Pentru toată zona, de la Policlinică până la Biserica „Sfântul Nicolae” va fi schimbat iluminatul pietonal şi peisagistic. În acelaşi timp, va fi înlocuit mobilierul urban: băncile, coşurile de gunoi, wc-ul ecologic. Pe partea stradală, trotuarele vor avea borduri de granit pe ambele sensuri de pe strada Negru Vodă, între strada Poienaru Bordea şi Nicu Leonard.

The most visited gambling websites in The UK