Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Nevasta fostului primar de la Albeşti îşi modernizează cârciuma pe terenul municipiului acordat pentru 25 de ani

  • Written by Magda BĂNCESCU
  • Hits: 1264

b_400_250_16777215_10_images_2291_carciuma.jpgPe 23 mai 2018, cu o săptămână înaintea şedinţei ordinare a Consiliului Local de luna trecută, la Primăria Câmpulung era înregistrată o cerere din partea Luminiţei Năftănăilă, soţia fostului primar de la Albeştii de Muscel, care, în calitate de asociat unic al firmei Silver Andreea 99 SRL, solicita acordarea superficiei pentru o suprafaţă de 140 de metri pătraţi. Mai exact, suprafaţa de sub barul din Grui, amplasat pe domeniul public al municipiului, pe care patroana doreşte să-l modernizeze şi vrea să aibă garanţia investiţiei făcute pe proprietatea Câmpulungului. 100% garanţie nu va avea că n-o va deranja nimeni pe terenul public, deoarece, în momentul în care discuţia aleşilor a ajuns la acest punct, secretarul Ghinea i-a sfătuit pe cei care vor redacta contractul să insereze clauza privind rezilierea în cazul unui proiect de utilitate publică. Deşi este mai complicat să-i iei terenul municipiului de sub construcţia proprietate a altcuiva. 

În adresa înaintată primarului Liviu Ţâroiu, Luminiţa Năftănăilă a precizat că pentru cei 140 de metri pătraţi plăteşte chirie, că pe acel teren este edificată o construcţie în care îşi desfăşoară activitatea - construcţie compusă din bar şi spaţiu de servire, terasă şi spaţiu de depozitare -, pentru care are planuri de modernizare. Fără nicio discuţie, aleşii municipali au fost de acord cu trecerea terenului din strada General Dragalina, nr.6D, din domeniul public al municipiului în cel privat, etapă premergătoare acordării dreptului de superficie în favoarea firmei patronate de doamna Năftănăilă, proprietara cârciumii ridicate pe terenul acordat pentru 25 de ani. La fel ca în cazul lui Dan Şipoteanu, şi el beneficiar al unui drept de superficie asupra unei suprafeţe mult mai mici, de 29 de metri pătraţi, aprobat în cadrul aceleiaşi şedinţe, aleşii au procedat la constituirea de superficii, deoarece pe suprafaţa publică există deja un imobil proprietate a unui terţ. Situaţie în care pică organizarea unei licitaţii publice pentru atribuirea prin închiriere ori concesionare a terenului municipiului. 

The most visited gambling websites in The UK