Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Nevestei lui Corvin Dascălu i s-a aprobat să cumpere pământul statului de sub magazie

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 878

Altă hotărâre din categoria „imobiliarelor”, aprobată la şedinţa din 30 mai 2018, a avut ca obiect vânzarea terenului de sub o magazie din strada Negru Vodă, nr.103, către Niculina Dascălu. Este vorba despre o suprafaţă de 49,50 metri pătraţi, pe care petenta a cerut s-o cumpere, depunând o solicitare la Primărie, pe 15 mai 2018. „Sus-numita - explică raportul şefei Juridicului, Emiliea Ilie - a dobândit acest imobil (n.r. magazia) în baza Certificatului de moştenitor din 2002 (...). Defuncţii Şerban Ilie şi Şerban Gheorghiţa au cumpărat, în baza Legii nr.112/1995, şi o construcţie definită ca magazie, în curtea imobilului situat în strada Negru Vodă, nr.103. La data cumpărării nu s-au întocmit acte de vânzare-cumpărare şi pentru terenul aflat sub magazie. Întrucât proprietarii imobilului au fost de bună credinţă, în baza Legii 112/1995, aveau dreptul şi la cumpărarea terenului aflat sub construcţie. După decesul acestora, proprietar a devenit doamna Dascălu Niculina.” Prin urmare, Juridicul Primăriei a propus Consiliului să-i vândă cei aproape 50 de metri pătraţi. 

Imobilul la care se referă jurista şefă Emiliea Ilie a fost cumpărat de familia Şerban, părinţii Niculinei Dascălu, chiriaşi în casa respectivă, în vara anului 1998, de la RA Edilul Câmpulung, cu plata în rate. Oamenii au cumpărat de la gestionara locuinţelor de stat două dormitoare, o bucătărie, baie şi WC comune, hol şi terasă comune, magazie şi beci comun. Fără niciun comentariu faţă de cerinţa Executivului, aleşii au votat înstrăinarea terenului de sub magazia soţiei lui Corvin Dascălu, la adresa căruia au glumit că acolo ţine carturile din Grădina Publică. Sau acolo le repară, a continuat veselia din Consiliu, care l-a contagiat şi pe Ghinea: „Acolo ţine calul!” „Poneiul!”, l-a corectat Ţâroiu, aluzie la afacerea în divertisment încercată de Corvin Dascălu înainte de a schimba „caii putere”. 

 

The most visited gambling websites in The UK