Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Din nou, şoferul ADP-ului face munca Poliţiei Locale, dirijând traficul la „Dinicu Golescu”

  • Written by E.M.
  • Hits: 1441

b_400_250_16777215_10_images_2287_adp1.jpgMarţi dimineaţă, o consistentă echipă ADP-istă, formată din şase muncitori, a avut ca sarcină prioritară a agendei de lucru eliminarea din peisajul intersecţiei de la „Dinicu Golescu” a unui arbore care încurca vizibilitatea. Tuia era cam aplecată, aşa că muncitorii i-au grăbit înclinarea către sol, doborând-o şi trimiţând-o direct în istorie. Inspirat de modelul afaceristului Bulugea, care şi-a curăţat proprietatea de coniferele falnice care-i mascau faţada clădirii fostei bănci a Câmpulungului, proaspăt reabilitate, cel care a dispus defrişarea de lângă fostul Spital ORL s-a gândit că face un bine şi clădirii, şi şoferilor. În fine, cu toată dezamăgirea deţinătorilor de spaţii comerciale de peste drum, care au asistat la culcarea la pământ a pomului ornamental, tuia a fost ciopârţită rapid şi încărcată în remorca tractorului. 

b_400_250_16777215_10_images_2287_adp2.jpgDin nou şoferul utilajului ADP s-a făcut mai mult decât util, îndeplinind trei misiuni. Prima: a condus tractorul, potrivit atribuţiunilor principale de serviciu. A doua: le-a dat o mână de ajutor colegilor în uniformă la căratul resturilor copacului căsăpit, înşirate pe carosabil, de unde trebuiau să dispară într-un timp cât mai scurt. Trei: i-a suplinit pe alţi colegi în uniformă, cei de la Poliţia Locală, care n-avea rost să fie deranjaţi, cu trambalarea lor în zonă, pentru dirijarea circulaţiei pe o stradă ultracentrală ocupată în parte de crengile arborelui măcelărit. Dacă tot a căpătat experienţă ca dirijor al traficului infernal la orele dimineţii, mai cu seamă în zona sensului giratoriu de la „Dinicu Golescu”, era păcat ca omul să-şi iasă din mână. Nu mai spunem că pare că a şi început să-i placă, după zâmbetul serviabil împărţit şoferilor cărora le dădea permisiunea să intre ori să iasă de pe arterele intersectate în dreptul Casei Iorgulescu. Odată operaţiunea gătată, spectatorii au concluzionat că parcă e mai bine fără tuia, pe care au deplâns-o văzând cum dispare din tabloul în care o ştiau de zeci de ani.

b_400_250_16777215_10_images_2287_adp3.jpgFrumoasa vilă se arată în toată splendoarea ei, cu ornamente pe care câmpulungenii nici nu ştiau că le are, plus că s-a făcut parcă mai multă lumină. Să sperăm, totuşi, că nu va ajunge toată verdeaţa umbroasă a Câmpulungului să fie decimată din simplul motiv al expunerii „betoanelor” tuturor căsoaielor fără gust construite în ultimele trei decenii de libertate urbanistică. 

The most visited gambling websites in The UK