Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

A treia încercare de a prinde bani de la minister şi pentru canalizare 

  • Written by Claudiu VIȘAN
  • Hits: 690

Deşi reţelele de apă şi canalizare erau prioritare la finanţarea prin PNDL, administraţia Godeni nu a avut acelaşi noroc la minister cu sistemul de canalizare, pe care intenţionează să-l extindă cu bani din aceeaşi sursă. „Am la ei (n.r. la minister) extindere de reţea de canalizare. Am avut-o şi acum doi ani, şi anul trecut. Dar n-a ieşit.”, ne spunea cu dezamăgire primarul Ion Pădureanu, care, luna trecută, a făcut a treia încercare, depunând din nou acelaşi proiect. „Canalizarea este plecată din capătul Godeniului, până unde este unitatea militară de la Furnicoşi - peste apă, este izlazul nostru şi acolo am staţia de epurare. Este numai central şi era bine să fie cu totul, şi cu străduţe. Sper tare mult la extinderea de canalizare.”, mărturisea edilul şef. 

Tot în luna mai a anului trecut, au fost contractate şi serviciile de proiectare - proiect tehnic şi detalii de execuţie - a lucrării de extindere a reţelei de canalizare în satele Godeni, Coteşti şi Capu Piscului, pe o lungime de 15,13 kilometri, valoarea achiziţiei cifrându-se la 153.039,95 lei. Câştigătorul contractului: firma Bitum Best Construct SRL, din Piteşti, care a oferit Primăriei Godeni serviciile de proiectare a conductelor. 

Pentru plătitorii de taxe şi impozite de la Godeni, care vor să ştie cum vor fi cheltuiţi în 2018, banii lor, vom prezenta în continuare programul investiţiilor publice: 

*Reabilitarea şi consolidarea sediului Primăriei Godeni: 100.000 lei; 

*Reabilitarea sediului Primăriei vechi: 200.000 lei;

*Reparaţii la Căminul Cultural Coteşti: 35.000 lei; 

*Alimentare cu gaze naturale: 5.000 lei;

*Extinderea şi reabilitarea sistemului de alimentare cu apă în satul Godeni: 9.000 lei (valoarea totală a lucrării finanţate prin PNDL se cifrează la 1.799.890 lei); 

*Reabilitarea iluminatului public stradal: 5.000 lei; 

*Extinderea reţelei de canalizare în satele Godeni, Coteşti, Capu Piscului: 5.000 lei;

*Zid de sprijin pe drumul comunal Marghitoi: 5.000 lei; 

*Reabilitarea drumului comunal în centrul satului Malu: 100.000 lei; 

*Reabilitarea drumului comunal Olteanu: 3.000 lei (valoarea totală a lucrării finanţate prin PNDL se cifrează la 2.428.000 lei); 

*Reabilitarea drumurilor de interes local: 5.000 lei; 

*Amenajarea şanţului de scurgere în satul Coteşti, strada Mitriţeşti: 5.000 lei;

*Amenajarea şanţului de scurgere în satul Godeni, strada Popeşti: 5.000 lei;

Necesarul financiar pentru susţinerea programului investiţiilor publice pentru anul 2018, conform materialului întocmit de primarul Ion Pădureanu şi inspectorul Simona Pătru, se ridică la 482.000 lei.  

 

The most visited gambling websites in The UK