Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Deşi e interzis, şoferii merg prin şantierul de la Piaţa Centrală

  • Written by Mircea Simionescu
  • Hits: 863

b_400_250_16777215_10_images_2286_soferi-pe-interzis.jpgLa începutul lunii mai, au debutat lucrările de reabilitare a porţiunii din centrul vechi al Câmpulunguşui, de la Biserica Catolică, la Colegiul Naţional „Dinicu Golescu”. Constructorul a pornit cu amenajarea parcului din Piaţa Jurământului şi cu strada Republicii, de la Piatra Craiului, la fosta întreprindere minieră. Pentru a putea lucra în siguranţă, circulaţia rutieră şi pietonală a fost restricţionată pe porţiunea amintită. Şoferii care coboară pe Bulevard trebuie să facă dreapta, pe lângă Piatra Craiului, până în Matei Basarab, iar apoi, în stânga sau în dreapta, să-şi continue drumul.

b_400_250_16777215_10_images_2286_soferi-pe-interzis-2.jpgŞi trecerea pietonilor a fost oprită în zona de lucru, dar parcul din faţa Pieţei Centrale e veşnic plin de musceleni, care nu ţin cont că se lucrează şi trec, ca oile, pe unde le e lor mai de-a dreptul, fiind în stare să păşească peste uneltele muncitorilor care aşează pavele, dacă acestea sunt în drumul lor. Şoferii îşi fac şi ei loc printre panourile care le indică că nu au voie să treacă. Sâmbătă, profitând că societatea constructoare şi-a încheiat activitatea, un conducător auto a dat la o parte indicatoarele de interzis şi a „scurtat” trecerea spre piaţă. Şi suntem convinşi că el nu este primul şi, cel mai probabil, nici ultimul. 

 

The most visited gambling websites in The UK