Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Parcări „de vis”

  • Written by D.B
  • Hits: 1019

 

b_400_250_16777215_10_images_2286_parcari-de-vis.jpgÎncă de la început, proiectul cu parcările a fost o bătaie de joc a celui care l-a gândit şi a tuturor celor care l-au continuat. Dacă, în alte oraşe, lucrurile au mers ca pe roate, în municipiul nostru, acest subiect nu a dus decât la revolta şi îngrijorarea cetăţenilor. Şi pe bună dreptate! În zona Şcolii Gimnaziale „Oprea Iorgulescu”, parcările sunt turnate ca pe rampă şi, culmea, mai găsim şi câte una singură, turnată strâmb, parcă după un contur cu creta. Parcări care, oricum, nu se vor taxa la timp, iar dacă se pune în practică regulamentul, ne întrebăm pe ce anume.

Sunt luni întregi de când problema parcărilor nu a reuşit să fie soluţionată la Câmpulung, dar nu este problemă... se merge înainte. Această discuţie reprezintă subiectul zilei şi, mai mult ca sigur, nu se va soluţiona curând. Lucrările la faimoasele parcări au început de mult, însă nici pe departe de unde ar fi trebuit, în zonele unde chiar ar trebui împărţite şi numerotate corect, astfel încât să aibă toţi cetăţenii dreptul la parcare. Mai nou, s-au făcut lucrări la parcarea de lângă Muzeul Municipal, în loc să se întreprindă acolo unde va începe taxarea, adică oamenii, dacă tot semnează un contract, să primească şi o parcare bună. Şi, oricum, până le vor primi toţi, sigur se vor deteriora, dacă stăm să analizăm calitatea lucrărilor de infrastructură de la Câmpulung.

Cererile de parcări se mai fac în aceste zile de final de mai şi în luna iunie, iar cei care nu sunt la o asociaţie de proprietari şi nu sunt informaţi nici măcar nu ştiu despre această procedură. Pe lângă toate acestea, se susţine cu tărie că sunt locuri de parcare câte maşini există, dar, până acum, nici măcar nu s-a făcut o evidenţă, nici nu s-au analizat zonele şi nici nu s-a făcut evaluarea spaţiilor unde se pot crea parcări. Au ajuns oamenii să se gândească unde să plătească şpaga sau cum să facă să obţină şi ei un loc de parcare. În niciun oraş nu s-a pus problema lucrărilor, aşa cum s-a pus la Câmpulung. 

În regulamentul de parcări, oamenii găsesc nereguli permanente, însă cine să-i asculte? După felul în care s-au asfaltat parcările, cu siguranţă, nu vor exista locuri pentru toţi. Ca să nu mai vorbim despre imaginea oraşului, unde pe străduţe mici găseşti câte un petec de asfalt turnat de Dorel după forma şi dimensiunea maşinii. 

The most visited gambling websites in The UK