Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Încă o cerere a lui Cătălin Buta amânată

  • Written by Magda BĂNCESCU
  • Hits: 790

b_400_250_16777215_10_images_2284_hotarari-buta.jpgAltă decizie care nu s-a mai luat la finele lui aprilie, prin scoaterea proiectului de hotărâre de pe ordinea de zi, a privit închirierea directă a unei suprafeţe de 47 metri pătraţi, situată în Negru Vodă, nr.162A, pe care o solicită Cătălin Nicolae Buta, ca să-şi asigure accesul pe proprietatea de lângă fosta bancă a Câmpulungului. N-a surprins retragerea acestui punct din dezbaterea Consiliului Local, căci tot ceea ce a îmbrăcat forma unui proiect de hotărâre legat de acest subiect - fructificarea parcelei poziţionate între clădirea cumpărată de Gheorghe Bulugea şi blocul din vecinătatea Notariatului Corneliei Zipişi - a fost amânat. Aşa s-a întâmplat şi de această dată, lucru pe care îl bănuim că se producea şi dacă Liviu Ţâroiu era de faţă, dată fiind opoziţia unui număr însemnat de contestatari în rândul proprietarilor de apartamente învecinaţi cu Cătălin Buta, ca acesta să întreprindă vreo activitate pe terenul de lângă blocul lor. 

În calitate de proprietar, Buta a solicitat, printr-o cerere depusă la Primărie pe 23 martie 2018, să-i fie închiriat direct terenul municipalităţii, cei 47 de metri pătraţi, ca să aibă trecere către suprafaţa căreia, până în acest moment, în ciuda strădaniilor întreprinse, n-a reuşit să-i dea o utilitate. O lună mai târziu, solicitarea sa a îmbrăcat forma unui proiect de hotărâre, propus de Executiv pentru şedinţa din 26 aprilie 2018, dar retras de viceprimar, în lipsa primarului aflat în vacanţă. Rămâne de văzut dacă în luna mai revine în discuţie închirierea, care sigur îi va deranja pe cei care au obţinut în instanţă stoparea temporară a planurilor dezvoltatorului.

The most visited gambling websites in The UK