Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Indicatoarele stradale, foarte scumpe şi foarte proaste calitativ, nu se înlocuiesc în acest an

  • Written by Claudiu VIȘAN
  • Hits: 798

Probabil că şi profesorul Constantin Staicu a pierdut şirul intervenţiilor în Consiliul Local, prin care a solicitat Executivului să traseze o trecere de pietoni o idee mai sus de firma Sercop, fiind o aventură traversarea în zona fostei Unităţi de Jandarmi. Înainte să debuteze sezonul primăvară-vară de lucrări edilitar-gospodăreşti, care include, de regulă, şi împrospătarea marcajelor stradale - care, în zona indicată, lipsesc - consilierul local PAM i-a adus aminte viceprimarului Mărgărin să nu uite de „zebra” de pe Fraţii Goleşti, aproape de intersecţia cu Zăvoiului. Secundul lui Ţâroiu l-a asigurat pe alesul local obligat să repete de trei-patru ori apelul de marcare a străzii pe care a şi sfârşit un cetăţean, în urmă cu patru luni, că lucrarea este pe listă şi că va fi executată odată cu restul marcajelor planificate în oraş. 

În afară de reluarea acestui îndemn, la întrunirea de la sfârşitul lunii aprilie, profesorul Staicu a avut şi alte „revendicări”, pe care Blidaru şi le-a notat conştiincios. Cea referitoare la înlocuirea plăcuţelor cu denumirea străzilor, care, în marea lor majoritate, sunt foarte deteriorate, după cum a reclamat singurul reprezentant al Partidului pentru Argeş şi Muscel în Consiliul Local, sigur nu va fi îndeplinită în acest an. Asta pentru că nu există bani prevăzuţi în bugetul local pentru schimbarea indicatoarelor stradale, care, susţine Mărgărin Blidaru, au fost slabe calitativ, dar şi foarte scumpe. „Nu ştiu din ce cauză sunt deteriorate, calitatea a fost foarte proastă când au fost achiziţionate. Am înţeles că toate plăcuţele care au existat în oraş au fost un miliard de lei vechi, la anul să avem o prevedere bugetară ca să putem achiziţiona altele. Am cerut să mi se dea câte plăcuţe sunt. În 2010, cred că au fost achiziţionate la preţul de 100.000 lei.”, părea în temă cu acest subiect Blidaru, pe care l-a completat secretarul Ghinea, potrivit căruia îndreptarea carenţei sesizate se va face după finalizarea Planului Urbanistic General, lucrare care se va încheia în acest an. Abia atunci, se va realiza numerotarea fiecărei străzi, în dreptul fiecărui imobil.

Consilierul local a avut şi alte cerinţe adresate conducerii Primăriei: „Să verificaţi - şi vă putem ajuta şi noi - starea drapelelor arborate pe instituţii. Unele sunt jalnice.” Iar, pentru perioada următoare, ca teme de reflecţie: o amenajare peisagistă a Râului Târgului şi măsuri, împreună cu Serviciul Rutier, pentru îmbunătăţirea circulaţiei în Câmpulung. „Este nevoie de o semaforizare mai bogată decât avem acum. De la Liceul Sportiv până la Primărie fac un sfert de oră.”, a conchis Constantin Staicu.

The most visited gambling websites in The UK