Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Pericol la unul dintre terenurile sintetice de la stadion. Bordura de ciment, care a înălţat temelia, a intrat în interiorul suprafeţei de joc

b_400_250_16777215_10_images_2280_stadion2.jpgÎn categoria treburilor făcute fără cap se înscrie şi o bordură de ciment, care a înălţat marginea iniţială a unuia dintre cele două terenuri sintetice de sport, apărute în tabloul Stadionului Municipal, în vremea în care baza sportivă ARO de lângă Parcul „Kretzulescu” era desfiinţată pentru construcţia Kaufland. Fostului teren sportiv de lângă „Olga Bancic”, cumpărat de la uzina în faliment de o „surată” din acelaşi concern din care făcea parte şi Landmark Management, Urban Developement Management, i s-a putut schimba destinaţia cu condiţia reconstituirii altei baze în locul celei sacrificate. S-a ocupat de îndeplinirea condiţiei cumpărătoarea Uzinei ARO, care a realizat două terenuri sintetice în incinta Stadionului Municipal. La opt ani distanţă de acele momente uitate, uneia dintre respectivele facilităţi i s-a adus o modificare contestată de profesorul de Educaţie Fizică şi Sport Cristi Creţu. La şedinţa Consiliului Local de la sfârşitul lui aprilie, acesta a vrut să-i reclame viceprimarului cu rol de primar înălţarea temeliei cu un brâu periculos pentru practicanţii unui sport în incinta cu pricina. Dar, când să ia cuvântul, a constatat că n-are cui să i se adreseze, întrucât vicele Mărgărin Blidaru, înghesuit cu parcările, ieşise din sală. Ca să ia o gură de aer, au crezut unii dintre cei care au sesizat locul gol din capul mesei. Preşedintele de şedinţă, Gheorghe Sârbu, a lămurit motivul sustragerii colegului de la discuţiile care necesitau punctul de vedere al Executivului: auditorii Curţii de Conturi, pentru care se transformă în birou anticamera sălii de Consiliu, au avut nevoie de el. Probabil, ca să comande încă un rând de cafea şi de apă minerală, pentru că în privinţa proiectelor şi cheltuielilor Primăriei avem o mare îndoială că-i putea ajuta viceprimarul, aflat, în general, pe lângă administraţia publică locală. 

b_400_250_16777215_10_images_2280_stadion3.jpgÎn fine, Cristi Creţu şi-a continuat subiectul, care putea beneficia de lămuririle lui Blidaru, ca fost director al Clubului Sportiv „Muscel”, până la alegerile din iunie 2016. Dar a rămas ca mesajul său să-i fie transmis de preşedintele de şedinţă lui Blidaru, care, la rândul lui, să i-l transmită lui Ţâroiu. La unul dintre terenurile sintetice s-a ridicat o bordură de ciment, care, aşa cum spuneam la început, a înălţat marginea de zid iniţială. La început, temelia era la nivelul terenului acoperit cu material sintetic, dar, prin adăugarea bordurii, suprafaţa de joc a rămas sub nivelul ei. Pe cale de consecinţă, s-a ridicat şi împrejmuirea de plasă care delimitează mini-baza. Din cauză că marginile bordurii sunt în prezent în interiorul terenului - lucru nemaivăzut până acum la niciun spaţiu destinat practicării activităţilor sportive -, Creţu a atras atenţia asupra riscului ca, în timpul competiţiilor, oricare dintre participanţi să cadă şi să se lovească cu capul de betonul intrat în interiorul spaţiului de joc! „Niciodată, acele margini nu se fac în interiorul terenului. Ţine de Clubul Sportiv, dar este pe teritoriul nostru, al Câmpulungului, şi este bine să le semnalăm. Ei şi-au pus stâlpii de beton, au rămas marginile… joci, în viteză te împiedici, dai cu capul şi, Doamne fereşte, să avem necazuri!”, a descris  Creţu pericolul de la stadion. La acest subiect, Blidaru avea şansa să-şi etaleze cunoştinţele, dar a ratat-o, fiind reţinut de Curtea de Conturi. 

 

The most visited gambling websites in The UK