Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Un ONG sprijinit de Ambasada Olandei finanţează trei microproiecte din Muscel

  • Written by Claudiu VIȘAN
  • Hits: 591

b_400_250_16777215_10_images_2272_cetatuie1.jpgCapelă la Valea Cetăţuii, torent îndiguit la Valea Hotarului şi parc pentru copii la Pojorâta

În urmă cu trei săptămâni, s-a ţinut o consfătuire în scop de perfecţionare a consilierilor locali din zece judeţe, la care a luat parte şi unul dintre membrii Legislativului de la Lereşti, Viorel Pascu. Participanţii din judeţul Argeş şi, cu precădere, cei din zona Câmpulung, au avut ocazia să-şi prezinte rezultatele pozitive, dar şi neîmplinirile. Un ONG intitulat Asociaţia „Împreună”, care beneficiază de sprijinul Ambasadei Olandei, a hotărât să finanţeze 15 microproiecte.

b_400_250_16777215_10_images_2272_cetatuie2.jpgFiecare judeţ a obţinut angajamentul susţinerii financiare a câte unui microproiect, iar Argeşul, datorită activităţii mai intense, va fi ajutat să pună în practică trei investiţii. Toate plasate în zona de Nord a judeţului, în Muscel. Mai precis, la Cetăţeni, Dragoslavele şi Lereşti. În comunitatea de la Valea Cetăţuia va fi ridicată o capelă, graţie acestor fonduri promise. La Dragoslavele, unde există, la Valea Hotarului, o aşezare etnică, mărginită de un versant, va fi îndiguit un torent, care ameninţa cu distrugeri în timpul precipitaţiilor masive. Iar la Lereşti, va fi amenajat în curtea şcolii din Pojorâta un parc de joacă pentru cei mici. Fondurile alocate per proiect se cifrează la 1.500 de euro de la Asociaţia „Împreună”, bani în completarea cărora vine contribuţia egală ca valoare din partea celor trei administraţii publice locale. Obiectivele propuse de trimişii comunităţilor locale a trebuit să fie unele mici, ca investiţie, dată fiind valoarea redusă a suportului oferit. Dar, vorba beneficiarului, nu este ca nimic. 

The most visited gambling websites in The UK