Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Clădirea IATSA ARO, demolată din temelii

  • Written by Mircea SIMIONESCU
  • Hits: 2391

b_400_250_16777215_10_images_2269_atsa.jpgMuscelenii care şi-au reparat maşinile la Service IATSA ARO, din strada Negru Vodă, nr. 202, vor rămâne doar cu amintirea acelor vremuri, clădirea fostului atelier de reparaţii auto va dispărea de tot din peisajul zonei.

În 2015, actualul proprietar, Constantin Dumitrache, managerul firmei Inter Expres şi unul dintre proprietarii localului „Imperial Ballroom”, a început igienizarea zonei cu demolarea halelor construite în curtea interioară. Pentru această operaţiune a avut aprobarea Primăriei Câmpulung, care, pe 21 mai 2014, i-a eliberat un Certificat de Urbanism pentru punerea la pământ a halelor. Constantin şi Marilena Dumitrache au cerut încă o dată administraţiei locale avizul pentru demolarea a ce a mai rămas din construcţia din strada Negru Vodă, nr. 202, care avea un perete direct în stradă. Primăria Câmpulung le-a emis celor doi soţi Dumitrache Certificatul de Urbanism, pe 27 ianuarie 2017, dar şi Autorizaţia de Construire, în cazul acesta de demolare, datată 5 mai 2017, cu o valabilitate de 12 luni.

Aşa cum ne-a spus acum trei ani Constantin Dumitrache, fostul sediul IATSA ARO era foarte deteriorat şi punea în pericol viaţa celor care tranzitau zona. Tot cu acea ocazie, se zvonea că pe locul fostului atelier de reparaţii maşini se va ridica o curăţătorie, dar patronul Inter Expres a negat această infomarţie, declarând că va face o investiţie pe această proprietate, dacă fondurile îi vor permite. 

The most visited gambling websites in The UK