Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Bughenii, lăsaţi fără apă

  • Written by Diana BUMBENECI
  • Hits: 655

b_400_250_16777215_10_images_2265_bugheni-fara-apa.jpgÎncă de miercuri seara, în comuna Bughea de Jos, oamenii au sesizat că nu mai funcţionează alimentarea cu apă în cea mai mare parte a teritoriului. Administraţia locală, împreună cu societatea furnizare de apă, Edilul C.G.A., a încercat să găsească o cauză, însă semnele unei defecţiuni au fost greu de găsit în prima parte a lucrărilor. 

Primarul comunei a cerut, încă de miercuri, ajutorul localnicilor, ca să poată identifica zona unde există avaria. În zadar. Avaria nu a fost găsită, iar angajaţii de la Edilul au avut nevoie şi de ziua de joi pentru a efectua lucrări. „Se ştie că nu este apă potabilă în comună nici până la această oră. Nu se cunoaşte care este cauza. Bazinul de apă din Măgura este plin. Împreună cu cei de la Edilul Câmpulung, până la această oră, s-a verificat reţeaua de aducţiune de la bazin Măgura - platou Grui - intrare în comună - Hulubeşti şi nu s-a constatat nicio avarie. Fac apel pe această cale, dacă cineva are cunoştinţă de o eventuală avarie să anunţe urgent locul pentru remediere.”, a anunţat Ion Tănăsescu, primarul comunei. 

Mihai Vasilescu, preşedintele Consiliului de Administraţie de la societatea furnizoare de apă Edilul din Câmpulung, ne-a ţinut la curent cu stadiul în care s-au aflat lucrările joi. „Este dezastru. S-au dus trei echipe acolo, din patru. Pentru că una a trebuit să rămână pe oraş. Situaţia este la fel. Este o pierdere de apă undeva. Nu se vede la suprafaţă. Au spus că tot opresc pe diverse tronsoane ca să vadă. Nu reuşesc să bage presiune, pentru că este o pierdere nedetectabilă. Ei cred că este în râu. Au tot încercat. Posibil să fi îngheţat vreo ţeavă. Nu ne dăm seama unde se pierde presiunea. Să sectorizeze unde este pierderea până joi seara şi vineri să rămână doar o parte de remediere, pentru că nu reuşesc.”, ne-a declarat Mihai Vasilescu.

Şi viceprimarul comunei, Bogdan Oancea, ne-a ţinut la curent cu situaţia lucrărilor. În jurul prânzului a fost depistată defecţiunea, la o conductă spartă sub primul pod de la intrarea în comuna Bughea de Jos, în zona Bădeşti. Angajaţii de la Edilul s-au apucat de remedierea avariei, iar oamenii nu au mai rămas foarte mult timp fără apă în localitate. 

 

The most visited gambling websites in The UK