Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Posturi vacante la Primărie

  • Written by E.M.
  • Hits: 681

Luna martie debutează la Primăria Câmpulung cu angajări. Conform site-ului instituţiei, se caută îngrijitor de curăţenie şi consilier juridic la Aparatul Permanent al Consiliului Local. Pentru ambele posturi se cere vechime de minim un an.

Până mâine, se mai primesc dosarele pentru postul de jurist al Consiliului Local

Consilierul juridic va fi angajat pe perioadă nedeterminată. Pe lângă condiţiile generale de participare la concurs, cei care vizează acest loc trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul Ştiinţelor Juridice, specialitatea Drept; şi cunoştinţe operare calculator (Word, Excel), nivel de bază. Miercuri, 14 martie, până la ora 15.00, se primesc documentele de participare la examen, iar în următoarele zile vor fi anunţate informaţiile cu privire la selecţia dosarelor. Pe 26 martie, de la ora 10.00, se va derula proba scrisă, iar cei care primesc punctaj de trecere se vor prezenta la interviu, pe 29 martie, începând cu ora 10.00. Dacă în anunţ se precizează că vechimea în specialitatea studiilor, necesară exercitării funcţiei trebuie să fie de minim un an, în fişa postului ataşată, la rubrica experienţă este trecut cinci ani vechime în specialitate juridică. Ca aptitudini şi abilităţi, candidaţii trebuie să fie serioşi, punctuali, sociabili, conştiincioşi, cu rezistenţă mare la stres, predispoziţie pentru un orar de lucru prelungit, experienţă profesională, persoană dinamică, comunicativă, cu capacitate bună de a învăţa, dornică de a lucra, cu răbdare, amabilitate în contactul cu publicul, cu toate Serviciile. Fişa postului mai detaliază şi ce trăsături psihice şi de personalitate trebuie să aibă angajatul: inteligenţă de nivel mediu (capacitate de analiză şi sinteză, memorie şi imaginaţie bine dezvoltate, capacitate de a aborda şi rezolva sistematic şi metodic o problemă); uşurinţă în exprimarea ideilor; deprinderea de a vorbi public; asumarea responsabilităţilor; rezistenţă la sarcinile repetitive; capacitate de relaţionare interumană; echilibru emoţional; aptitudini de comunicare orale şi scrise; atenţie concentrată şi distributivă.

Îngrijitorul de curăţenie va avea contract pe perioadă determinată

Postul îngrijitorului de curăţenie este cu contract pe perioadă determinată (pe perioada suspendării contractului de muncă al titularului), iar candidaţii, pe lângă un an vechime în muncă, trebuie să aibă doar studii gimnaziale. Concursul debutează cu primirea dosarelor, până miercuri, 7 martie, la ora 15.00. A doua zi, pe 8 martie, vor fi afişate numele celor care au trecut această etapă şi care vor susţine testarea practică, pe 16 martie, de la ora 11.00. Altă etapă a concursului este interviul, programat pentru 21 martie, începând cu ora 11.00. Aşa cum scrie în fişă, scopul principal al postului este curăţarea, igienizarea, dezinfecţia spaţiilor într-un timp optim, în conformitate cu standardele de igienă, iar angajatul trebuie să fie serios, punctual, sociabil, conştiincios, amabil şi cu predispoziţie pentru un orar de lucru prelungit. 

The most visited gambling websites in The UK