Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Fabrică de componente pentru Arctic, la Dârmăneşti

  • Written by Diana BUMBENECI
  • Hits: 845

O nouă fabrică se va înfiinţa, în curând, în comuna musceleană Dârmăneşti. Este vorba despre o fabrică de componente pentru Arctic Găeşti, iar oportunitatea unor noi locuri de muncă pentru locuitorii comunei este foarte mare. 

De când Emilian Ciolan se află în funcţia de primar al comunei Dârmăneşti, acesta a reuşit să realizeze mai multe proiecte de investiţii în localitate. În prezent, pe lista numelor importante de investitori pe care edilul o are se află şi un investitor la o viitoare fabrică. Este vorba despre o fabrică de componente pentru Arctic Găeşti, care va fi construită în satul Valea Nandrii, din localitatea unde mai sunt şi alte fabrici mari, cu foarte multe locuri de muncă disponibile. O oportunitate, am putea spune, pentru cei care doresc să îşi găsească un nou loc de muncă şi să nu mai fie nevoiţi să plece din comună, dar şi pentru alte persoane din localităţile limitrofe care caută un serviciu. 

De asemenea, drumul din Valea Nandrii, care are o lungime de 5 km şi face legătura între localitate şi comuna Coşeşti, va fi finanţat de către Consiliul Judeţean pentru reabilitare.  

 

The most visited gambling websites in The UK