Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Situaţia drumurilor judeţene din Argeş, în contextul extinderii avertizărilor meteorologice de cod portocaliu de zăpadă, viscol şi ger

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 636

În contextul avertizărilor de ninsori, ger, intensificări ale vântului şi viscol, emise de meteorologi, sub incidenţa căruia se află şi judeţul Argeş, cea mai afectată rămâne, în continuare, zona de sud a judeţului. Încă de sâmbătă, s-a acţionat în permanenţă pe întreaga reţea de drumuri judeţene, cu toate utilajele închiriate şi din dotarea Regiei Judeţene de Drumuri şi cu material antiderapant, nefiind probleme legate de stocul de sare şi antiderapant. O situaţie deosebită este în sudul judeţului, în special pe DJ 508 Furduieşti - Teiu - Buta, unde viscolul a depus cantităţi mari de zăpadă pe carosabil, însă se intervine pentru degajare. Pe toate drumurile din judeţ se circulă în condiţii de iarnă, nu există niciun drum blocat, iar echipajele Regiei Judeţene de Drumuri Argeş, împreună cu echipajele Poliţiei Rutiere, intervin în continuare în vederea menţinerii în stare practicabilă a drumurilor din Argeş. Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile meteorologice, să aibă autoturismele echipate cu anvelope de iarnă, în stare optimă de rulare, precum şi să acorde prioritate în trafic utilajelor de deszăpezire pentru a acţiona, evitând în acest fel blocajele. Totodată, cetăţenii pot semnala problemele legate de starea drumurilor judeţene la telefon 0248.280.958 sau 0248.282.929 - dispeceratul Regiei Judeţene de Drumuri Argeş.

The most visited gambling websites in The UK