Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Se finalizează modernizarea drumului de la Dâmbovicioara

  • Written by Diana BUMBENECI
  • Hits: 621

b_400_250_16777215_10_images_2260a_dambovicioara.jpgDrumul Judeţean 730 Podul Dâmboviţei (DN73) - Dâmbovicioara - Ciocanu - limita judeţului Braşov este inclus în bugetul Consiliului Judeţean pe acest an pentru reabilitare. Proiectul este unul de anvergură, asta pentru că DJ 730 este accesul către mai multe obiective turistice importante din zonă. 

Pe lista obiectivelor importante pe care le are Consiliul Judeţean spre reabilitare şi introdus şi în buget se află şi proiectul ce face referire la DJ 730 din comuna Dâmbovicioara. Unitatea Administrativ Teritorială a Judeţului Argeş va beneficia de modernizarea Drumului Judeţean 730: Podul Dâmboviţei (DN73) - Dâmbovicioara - Ciocanu - limita judeţului Braşov. Proiectul este realizat în vederea îmbunătăţirii şi dezvoltării infrastructurii de turism, pe o lungime de aproape 10 km, iar valoarea totală se ridică la suma de 15.740.581,08 lei. 

Reabilitarea în comuna Dâmbovicioara trebuie să fie un obiectiv principal pentru autorităţile locale şi judeţene, deoarece turismul în zonă este de bază, iar îmbunătăţirea infrastructurii de acces destinată activităţii de turism de pe raza localităţii Dâmbovicioara vine în vederea sprijinirii creşterii economice prin crearea unui cadru favorabil atragerii investiţiilor şi crearea unor locuri de muncă durabile.  Şi în special, pentru că dezvoltarea infrastructurii de acces către cele 14 chei, declarate monumente ale naturii, către cele 5 peşteri declarate zone protejate şi, mai ales, către Parcul Naţional Piatra Craiului, precum şi monumentele istorice din Dâmbovicioara, conduce la dezvoltarea activă a turismului în zonă. 

The most visited gambling websites in The UK