Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Primăria caută un arhitect, care să accepte un salariu de bază de 10.070 lei

  • Written by „E.M.”
  • Hits: 1540

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici a publicat, din nou, anunţul de organizare a concursului pentru ocuparea postului vacant de arhitect şef la Primăria Câmpulung. Este a patra încercare, după ce primele trei s-au derulat de-a lungul lui 2017, pe 16 ianuarie, 20 iulie şi 2 octombrie. Anunţul a fost postat pe site-ul A.N.F.P. luni, 12 februarie 2018, doritorii având termen data de 5 martie 2018, ultima zi când îşi mai pot depune dosarele de înscriere la concurs, la sediul instituţiei din Bucureşti. Anul acesta, probele sunt programate înainte de Paşti, pe 4 aprilie 2018, de la ora 9.00, proba suplimentară, de testare a cunoştinţelor PC, iar de la ora 11.00, cei care trec de prima se prezintă la verificarea scrisă.

Pentru a promova testarea cunoştinţelor PC, candidaţii trebuie să aibă habar de: concepte de bază ale tehnologie informaţiei (despre hardware, software, reţele, calculatoare în activitatea zilnică, securitate, aspecte legale); utilizarea computerului şi organizarea fişierelor (sistemul de operare, organizarea fişierelor, aplicaţii utilitare, tipărirea); procesarea textului (folosirea aplicaţiei, crearea unui document, formatarea, obiecte, îmbinare corespondenţă, pregătirea imprimării); calculator tabelar (utilizarea aplicaţiei, celulele, lucrul cu foi de calcul, formule şi funcţii, formatarea, grafice, pregătirea rezultatelor); baze de date (baze de date, utilizarea aplicaţiei, regăsirea informaţiilor, obiecte, rezultate); prezentări (utilizarea aplicaţiei, crearea unei prezentări, text, grafice şi diagrame, obiecte grafice, pregătirea prezentării); informaţie şi comunicare (Internetul, utilizarea unui browser web, utilizarea Internetului, rezultate, poşta electronică, utilizarea aplicaţiei de poştă electronică, managementul e-mail-urilor).

Conform anunţului, condiţiile de înscriere la concurs au rămas neschimbate, fiind la fel ca la anterioarele examene, şi anume: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul Arhitectură sau în domeniul Urbanism, cu studii de master sau postuniversitare în domeniul Urbanismului şi Amenajării Teritoriului; atestat de la registrul Urbaniştilor din România; studii de master sau postuniversitare absolvite în domeniul Administraţiei Publice, Management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii; vechime în specialitatea studiilor de minim 3 ani; cunoştinţe operare PC, nivel mediu.

În afară de condiţiile puse pentru a putea participa la concurs, candidaţilor le este înşiruit un „cârnat” de atribuţii, care numără nu mai puţin de 88 de poziţii!

După noua grilă de salarizare, care a intrat în vigoare la 1 ianuarie 2018, cine va ocupa postul de arhitect şef va fi retribuit cu un salariu de 10.070 lei, egal cu cel al directorului economic al Primăriei, Violeta Iarca, fiind al patrulea în ierarhia instituţiei. Cel mai mare salariu din Primăria Câmpulung îl are primarul Liviu Ţâroiu - 12.350 lei. Este urmat de viceprimarul Mărgărin Blidaru, cu 10.450 lei şi secretarul Nicolae Ghinea, cu 10.260 lei. Şi Cătălin Bădiţa, care este şeful Serviciului Public de Asistenţă Socială are o retribuţie care depăşeşte 100 de milioane de lei vechi, cât a directorului economic şi a arhitectului şef, 10.070 lei. 

Un salariu de 7.505 lei are Roxana Bragă, şefa Serviciului Buget - Contabilitate, Lucreţia Mitoi, şefa Serviciul Administrare Venituri Persoane Fizice şi Juridice, Emiliea Ilie, şefa Serviciului Juridic, Administraţie Publică, şi Olguţa Istodor, şefa interimară a Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor. 

 

The most visited gambling websites in The UK