Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Mai multe şcoli din Muscel şi-au remediat problemele depistate de DSP

  • Written by E.M.
  • Hits: 1821

În cadrul unei acţiuni tematice, iniţiată de Ministerul Sănătăţii, inspectorii din cadrul Serviciului Control de la Direcţia de Sănătate Publică Argeş au verificat în ultima perioadă 58 de unităţi de învăţământ din judeţ. Aşa cum a declarat şefa DSP Argeş, dr. Aura Copciag, controalele au vizat condiţiile de microclimat şi cele de depozitare a laptelui şi cornului din cadrul Programului pentru şcoli, fiind supravegheate 24 de grădiniţe şi 34 de şcoli.

Au fost controlate cu prioritate unităţile de învăţământ din Argeş care au fost găsite cu neconformităţi la controalele anterioare. În multe dintre şcolile verificate, s-au remediat problemele constatate la controalele anterioare. Este vorba de şcoli din comune ca Bălileşti, Morăreşti, Lunca Corbului, Moşoaia, Muşăteşti, Merişani, Mârghia, Vultureşti, Merişani, Dragoslavele, Călineşti şi Coşeşti, unde s-au implicat conducerile unităţilor, autorităţile locale şi judeţene şi se asigură condiţii mai bune elevilor. Totuşi, în cazul altor localităţi, nu au lipsit  anumite probleme care persistă de mulţi ani în unele şcoli unde nu prea se schimbă nimic. De exemplu, în Şcoala Primară cu Grădiniţă Grădişte, sala pentru grădiniţă este prea mică, iar finisajele de pe holuri sunt pe alocuri deteriorate, la unele şcoli din Slobozia, finisajele interioare sunt deteriorare şi nu se asigură evacuarea apelor uzate, iar la şcolile din Buzoeşti s-au găsit grupuri sanitare cu instalaţii defecte şi sisteme necorespunzătoare de evacuare a apelor uzate. Acestor şcoli li s-au dat avertismente şi termene până la începutul anului şcolar următor pentru a remedia deficienţele constatate.                              

 

Tagged under: scoli,

The most visited gambling websites in The UK