Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Consiliul Judeţean va asfalta DJ 732 C, Câmpulung - Bughea de Jos

  • Written by Diana BUMBENECI
  • Hits: 3203

b_400_250_16777215_10_images_2257a_26992452_2021425698104673_4227424079067412231_n.jpgComuna Bughea de Jos a fost inclusă în bugetul pe anul 2018 al Consiliului Judeţean. De curând, primarul Dorel Tănăsescu a făcut publică aprobarea reabilitării Drumului Judeţean 732 C, tronsonul Câmpulung - Bughea de Jos. 

Veşti bune pentru şoferii care circulă pe tronsonul de drum Câmpulung - Bughea de Jos. Localitatea a fost introdusă pe lista bugetului aferent anului 2018 a Consiliului Judeţean, în programul lucrărilor de întreţinere şi reparaţii la infrastructura rutieră. Reparaţiile covorului asfaltic se vor face pe DJ 732C, Câmpulung - Bughea de Jos - Malu - Godeni - Capu Piscului - Lăzăreşti (DN73). La solicitarea Primăriei din Bughea de Jos, reparaţiile se vor executa pe tronsonul ce face legătura dintre comună şi municipiul Câmpulung. „A fost aprobat să-l reabilităm în acest an din fondurile judeţene, căci este drum judeţean, nu local. Am primit deja adresa prin care mi s-a confirmat. Se vor executa lucrările, cel mai probabil, când vremea va permite, iar, în zilele următoare, voi afla clar data la care suntem propuşi pentru demararea proiectului. Acum, drumul este bunicel. L-am mai întreţinut noi, prin lucrări mici, la nivel local, că doar aşa s-a putut, ţinând cont că este drum judeţean şi se face doar prin Consiliul Judeţean, aşa este legea.”, ne-a declarat Dorel Tănăsescu, primarul comunei Bughea de Jos. 

Imediat ce a primit adresa, edilul a ţinut să anunţe mai repede cetăţenii despre această realizare şi a postat un mesaj de interes pe pagina sa de socializare. „Doresc să mulţumesc şi pe această cale domnului preşedinte al Consiliului Judeţean, domnilor vicepreşedinţi, Consiliului Judeţean Argeş, pentru că au înţeles şi aprobat reabilitarea covorului asfaltic pe DJ 732C, pe tronsonul Câmpulung - Bughea de Jos (km 0+950 şi 6-900) în anul 2018, urmare a solicitărilor făcute.”, a postat Dorel Tănăsescu. Edilul localităţii a primit zeci de mesaje la anunţul publicat, în care toţi oamenii i-au mulţumit pentru faptul că se implică în reabilitarea infrastructurii şi face demersuri ca problemele pe care le are comunitatea să fie cunoscute. Şeful Executivului ne-a mai spus că verifică în permanenţă drumurile din localitate, ca să intervină unde este nevoie. „După prima ninsoare, cea care a fost acum, cu îngheţurile, apoi şi cu ploile, s-au desfundat câteva gropi. Am verificat şi imediat am intervenit. Acum nu le mai găsiţi acolo. Aşa facem mereu, intervenim cât de repede se poate.”, a mai spus primarul. În următoarele zile, se va afla data exactă la care vor demara lucrările la Drumul Judeţean 732C pe tronsonul menţionat, dar edilul localităţii speră ca porţiunea cu pricina să fie reabilitată şi finalizată până la finalul anului în curs. 

 

The most visited gambling websites in The UK