Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Găsiţi incompatibili de ANI, primarii de la Albeşti şi Aninoasa mai rămân în funcţii până pe 1 mai!

  • Written by E.M.
  • Hits: 3358

 

Doi primari din Muscel îşi vor pierde mandatele, înainte de termen, după ce prefectul Emilian Dragnea va emite ordinul de demitere. Benonie Ştefan, primarul de la Aninoasa, şi Cătălin Manta, primarul de la Albeştii de Muscel, au ajuns în această situaţie după ce au fost găsiţi incompatibili de Agenţia Naţională de Integritate, iar sentinţele sunt definitive. După cum a declarat prefectul Emilian Dragnea pentru Institutiilestatului.ro, cei doi pot rămâne în funcţii până cel târziu pe 1 mai 2018, adică încă şase luni de când hotărârile instanţelor au rămas definitive, de la începutul lunii decembrie 2017.

Cătălin Manta a ajuns în această situaţie în 2012, după ce a încălcat regimul juridic al conflictelor de interese în materie administrativă. Potrivit ANI, în perioada 2007-2011, Cătălin Manta, în calitate de viceprimar al comunei Albeştii de Muscel, a participat la şedinţele Consiliului Local şi şi-a exprimat votul, în mod favorabil, cu privire la adoptarea şi deliberarea unor proiecte de hotărâre cu privire la prelungirea, pe bază de act adiţional, a concesionării suprafeţei de 874 hectare teren izlaz şi gol alpin către Asociaţia Crescătorilor de Animale şi Proprietarilor de Păduri Albeştii de Muscel, al cărei vicepreşedinte era. În schimb, ANI a demonstrat că Benonie Ştefan a fost în stare de incompatibilitate în perioada 14 iunie 2012-12 februarie 2013, întrucât a deţinut, simultan, atât funcţia de primar al comunei Aninoasa, cât şi calitatea de comerciant persoană fizică în cadrul Întreprinderii Individuale Ştefan Benonie. 

The most visited gambling websites in The UK