Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Profesorul Constantin Staicu, aplaudat în Consiliu pentru titlul de antrenor emerit

  • Written by Claudiu VIŞAN
  • Hits: 3128

b_400_250_16777215_10_images_2256_staicu.jpgDe la o vreme, debutul şedinţelor Consiliului Local Câmpulung se consumă sub forma unui ritual prin care sunt marcate evenimente fericite sau triste care s-au întâmplat la nivel local sau naţional, cu ecouri şi în comunitatea noastră. S-a încadrat în această uzanţă întreţinută cu rigurozitate în mandatul 2016-2020 şi prima întrunire a aleşilor într-un cadru solemn din anul 2018, începută într-o notă optimistă. Dacă 2017 s-a încheiat într-o notă abătută, pricinuită de pierderea unei personalităţi câmpulungene cum slabe şanse să se mai nască alta la aceeaşi valoare, doctorul Victor Popa, noul an a adus ceva de bine pentru momentul de început al şedinţei: felicitări şi urări de succes pe mai departe pentru profesorul Constantin Staicu, recompensat, pe 18 ianuarie 2018, în cadrul Galei Atletismului Românesc, eveniment organizat de Federaţia Română de Atletism, cu titlul de antrenor emerit, întemeiat pe impresionanta sa carieră sportivă şi pedagogică. Din păcate, informaţia nu apare nici măcar pe portalul F.R.A., iniţiatoarea manifestării care celebrează valorile din trecut şi din prezent ale atletismului, şi, pe cale de consecinţă, vestea excelentă a ajuns mai greu în teritoriu. 

Înainte de a intra în problemele ordinii de zi, preşedintele de şedinţă, Sergiu Cicu, a cerut permisiunea colegilor de a transmite anunţul important şi onorant pentru Câmpulung: „Sunt mândru că sunt consilier şi coleg cu unul dintre cei mai buni antrenori de atletism din România. Îl felicit pe domnul Constantin Staicu, care, la Gala Atletismului Românesc, din 18 ianuarie, a primit titlul de antrenor emerit.” Comunicatul directorului Casei de Cultură a Sindicatelor, ales în postura de a prezida dezbaterile în plen, a fost urmat de aplauzele consilierilor, pe care, iată, îi ţine obiceiul când este ceva de sărbătorit sau de comemorat. 

„Omul zilei”, de fapt, al lunii ianuarie, Constantin Staicu, un ales care vorbeşte puţin, dar cu folos în plenul Legislativului, reuşind, prin intervenţiile sale scurte, pertinente şi la obiect, să rezolve situaţiile sesizate, a mulţumit pentru gestul colegilor, cărora le-a oferit extraordinarul prilej de a începe şedinţa şi anul într-o atmosferă optimistă. „Aprecierile dumneavoastră mă onorează. Vă promit că, din punct de vedere al noii mele activităţi, n-o să dezamăgesc pe nimeni, vă mulţumesc pentru tot ceea ce aţi exprimat aici şi vă invit să nu uitaţi un lucru pe care un filozof îl spunea: „Orice ţi se poate ierta în viaţă, mai puţin succesul.”, a afirmat Constantin Staicu, omis, din nefericire, de organizatoarea acţiunii de premiere din lista prezentată public, cu oamenii din sport recompensaţi pentru performanţele lor. De când municipiul este condus de Liviu Ţâroiu, Constantin Staicu a beneficiat de recunoaşterea meritelor sale de către comunitatea locală, în cadrul unei ceremonii de Zilele Câmpulungului şi nu strică să se întâmple şi a doua oară. 

The most visited gambling websites in The UK