Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Lereşteanul Petre Cojocaru, şeful Finanţelor Argeş, se pensionează

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 972

b_400_250_16777215_10_images_2251_Clipboard06.jpgMusceleanul Petre Cojocaru, care, de patru ani, conduce Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş, se pensionează. A anunţat că va renunţa la funcţie încă din octombrie 2017, când a participat la şedinţa Colegiului Prefectural, ţinută la Mioveni, moment când a afirmat şi că, în ianuarie 2018, va împlini 65 de ani, şi e hotărât să se pensioneze. Lereşteanul a condus, ani buni, destinele Finanţelor Argeş, alegând să se retragă după o activitate în care şi-a câştigat respectul colegilor şi al celor cu care a colaborat. A ajuns în fruntea Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Argeş după ce a promovat examenul, organizat de Administraţia Naţională a Funcţionarilor Publici, în aprilie 2014.

În locului lui a fost numit Ioan Lucreţiu Tudor, care va ocupa funcţia interimar pentru o perioadă de şase luni, fiind detaşat de la Serviciul Control Antifraudă. „Potrivit Ordinului preşedintelui ANAF nr.127, din 15 ianuarie 2018, începând cu data de 25 ianuarie 2018, domnului Tudor Lucreţiu Ioan i se deleagă exercitarea atribuţiilor funcţiei publice de conducere vacantă de şef AJFP Argeş, pe o perioadă de maximum 6 luni.”, transmit reprezentanţii Finanţelor Publice Argeş. Noul director este fiul fostului manager al Teatrului „Alexandru Davila” Piteşti, Sevastian Tudor. „E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK