Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Ca să aibă unde mânca şi duce la baie, ADP a cumpărat un container pentru muncitorii de la Salubritate

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 709

b_400_250_16777215_10_images_2251_Clipboard03.jpgAşa cum v-am informat în ediţia trecută, Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat, cu bani de la bugetul Primăriei Câmpulung, a achiziţionat o maşină, cu care se va mătura şi spăla străzile municipiului de acum încolo. Utilajul a costat 140.000 de euro şi a fost cumpărat prin intermediul site-ului de licitaţii publice.

Înainte de a intra în dotarea ADP-ului această maşină, străzile erau măturate manual de muncitorii angajaţi în acest scos. Dar, dacă a apărut această maşinărie, nu însemnă că dispar măturătorii, pentru că, deocamdată, doar o singură persoană a fost instruită să o manevreze. 

Şi pentru ca munca celor de la Salubritate să fie mai „vizibilă”, ADP-ul a achiziţionat, tot prin intermediul site-ului de licitaţii publice, un container tip birou, cu grup sanitar, care va fi amplasat în cartierul Vişoi. Am spus mai „vizibilă”, pentru că, aşa cum a recunoscut şi primarul Liviu Ţâroiu, munceau foarte puţin. Afirmaţia a fost susţinută de faptul că aceştia stăteau mai mult pe drumuri, adică dacă lucrau în Vişoi, de la sediu până în cartier, făceau cel puţin 30 de minute. La prânz, se duceau să servească masa, tot la sediul ADP, operaţiune care dura o oră dus, o oră întors, iar când se întorceau de la masă, trebuiau să strângă şi să plece, căci programul era pe sfârşite. Pentru a elimina acest randament scăzut, s-a luat decizia amplasării în cartierele municipiului a câte unui container, loc în care adepiştii să-şi ţină echipamentele, sculele, hainele şi să aibă unde mânca şi se duce la toaletă.

În prima fază s-a cumpărat, de la firma Estpoint SRL, care-şi are sediul în comuna braşoveană Târlungeni, un container birou cu grup sanitar, care are şase metri lungime, 2,55 metri - lăţime şi 2,40 metri - înălţime. Conform descrierii, va avea o uşă plină, cu rupere termică, două ferestre cu geam termopan; instalaţie electrică completă (cutie exterioară de cuplaj la tensiune, tablou siguranţe, două prize, două întrerupătoare, două lămpi neon şi lampă iluminat baie), grup sanitar (cu un wc şi un lavoar cu oglindă). Pardoseala va fi acoperită cu linoleum de trafic greu.

Pe lângă acest adăpost, se intenţionează cumpărarea a altor două, care vor fi montate în Grui şi în zona de Sud a municipiului.

The most visited gambling websites in The UK